Sultanmuratspor Liderin Ensesinde.

Sultanmuratspor Liderin Ensesinde.
İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup'ta Küçükçekmece temsilcisi Sultanmuratspor mağlup durma düştüğü Güneşlispor karşında 2-1 galip gelerek Lider maç fazlalığı ile lider olan Şehzadebaşıspor'un ardından takibini sürdürdü.

Ligin 10. Haftası Bağcılar Mamutbey sahasında grupta son sırda bulunan Bağcılar Güneşlispor ile şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sultanmuratspor takımları karşı karşıya geldiler.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Güneşlispor 27.Dakikada Kaan'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.

İkinci yarı daha baskılı ve atak futbol sergileyen Küçükçekmece temsilcisi Sultanmuratspor ataklarını rakip kalede sıklaştırdı.

55.Dakikada ev sahibi takım Güneşlispor'da mehmet ters bir vuruş yaparak topu kendi kalesine gönderdi ve skora eşitlik geldi skor 1-1 oldu.

57.Dakikada Güneşlispor'da Recep kırımızı kartla oyun dışı kalarak bu dakikadan sonra ev sahibi takım sahadan 10 kişi mücadele vermek zorunda kaldı.

70.Dakikada Sultanmuratspor Burak takımının ikinci gollünü atarak siyah-beyazlıların 2-1 öne geçiren gollünü attı.

76.Dakikada Güneşlispor penaltı kazandı topun başına geçen Bover takımı adına penaltıyı ağlara göndermeyince beraberlik şansını da kayıp etmiş oldu.

Karşılaşma misafir takım Sultanmuratspor mağlup duruma düşmesine rağmen ikinci yarıda ortaya koyduğu futbola 2-1 kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarken Lider maç fazlalığı ile lider olan Şehzadebaşıspor'un ardından takibini sürdürdü.

Stat: Bağcılar Mahmutbey

Güneşlispor :  Emrah, Serhat, Veysi, Mehmet, Cüneyt, Tahir, Muhammet, Recep, Kaan, Bover, Şervan

Sultanmuratspor :  Özgür, Mehdi, Bilal, Gürkan, Vural, Erkan, Taygun, Recep, Abdulmutalip, Olcay, Ali .

Yorumlar