Pazariçi Köprülü'de Yıkım Şoku.





Pazariçi Köprülü'de Yıkım Şoku.
İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Pazariçi Köprülü Spor yıkım şoku yaşıyor. Kulüp tesis içinde bir alana geçtiğimiz günlerde bir pergole yaptırarak gerek sporcuların gerekse velilerinin sıcak havalarda kullanabilmesi için hizmete sunmuştu. Ancak geçen hafta sonu kulüp tesis alanı içinde yer alan bu pergole için kaçak yapı muamelesi yapan Eyüp Belediyesi yıkım kararı çıkartarak bunu kulübe tebliğ etti.
Pazariçi Köprülü Spor Kulübü Başkanı Ali Şen "Kulübümüze tebliğ edilen bu karar sonrasında son derece şaşırdık. Belediye çalışanları ile irtibata geçmemize rağmen bunun kaçak yapı statüsünde olduğunu belirttiler. Bu sebeple velilerimiz ve sporcularımızın nefes alarak dinlenebileceği ve sıcaktan etkilenmemeleri için yaptırdığımız pergoleyi kendi ellerimizle yıkmak zorunda kaldık." dedi.



TFF İstanbul İl Temsilciliği'nden ve Kulüplerden Destek
Belediye meclisinden çıkan yıkım kararı sonrasında TFF İl temsilciliği'de kararı çok uygun bulmadıklarını açıklayarak Pazariçi Köprülü Spor Kulübü'ne destek ziyaretinde bulundu. TFF İl Temsilciliğinin yanı sıra İASKF Yönetim Kurulu üyesi Sayın Osman Ünal ve Sayın Mustafa Türlü'de yapılan uygulamanın doğru olmadığını söyleyerek Pazariçi Köprülü Spor Kulübü'nün yanında olduklarını açıkladılar.

Yorumlar