KÜÇÜKKÖY ÖMERLİ KARŞISINDA ZORLANMADI


KÜÇÜKKÖY, ÖMERLİ KARŞISINDA ZORLANMADI
İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Ömerlispor sahasında Küçükköy’ü konuk etti. Hadımköy Stadı’nda oynanan maçta konuk Küçükköy ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak zirve yolunda önemli bir virajdan kayıpsız döndü.


Ömerlispor ise aldığı bu yenilgi ile zirveye yaklaşma şansını kullanamadı.
Yeşil Siyahlılar 29. dakikada Taner’in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.
29. dakikada bu kez sahneye Mustafa çıkarak Küçükköy’ü 2-0 öne geçiren isim oldu.
İlk yarıda iyi bir mücadele ortaya koyan, yakaladığı fırsatları gole çeviremeyen ev sahibi ekip 38. dakikada Yağız’ın kırmızı kart görmesiyle kalan süreyi 10 kişi oynamak zorunda kaldı.
İlk yarıda Vardar’la bir golü de ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Ömerlispor soyunma odasına 2-0 yenik gitmek zorunda kaldı.
İkinci yarıya hem 10 kişi hem de 2-0 geride başlayan Ömerlispor buna rağmen ikinci 45 dakikada iyi bir direnç ortaya koydu.
Küçükköy skoru da bulmanın avantajıyla oyunu geride kabul ederek üçüncü golü kontrataklarla bulmaya çalıştı.


Ömerlispor daha etkili olduğu ikinci yarıda farkı indirecek golü bulamayınca 2-0’lık yenilgiye razı oldu. Küçükköy de bu galibiyetle zirve yarışında kendisine büyük bir avantaj sağladı.
90 dakika boyunca iyi bir takım görüntüsü veren, kompakt bir şekilde hareket eden Küçükköyspor ilk yarıda skoru bulduktan sonra ikinci yarıda daha rölanti bir oyun anlayışı içinde mücadele etti.

Yorumlar