İZZETTİN SONUNU GETİREMEDİ: 1-1

İZZETTİN SONUNU GETİREMEDİ.
İZZETİN : 1 BATI TRAKYA : 1
Süper Amatör Küme 4.Grupta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta İzzettin sahasında Batı Trakya’yı konuk etti. Alt sıralardan kurtulmak için acil olarak puan ve puanlara ihtiyacı olan iki takımın mücadelesinden gülen taraf çıkmadı. İzzettinspor 61. dakikada Gökhan’ın attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. 90+4. dakikada kazanılan frikik atışını gole çeviren Yunus Emre konuk takım adına maçın skorunu belirledi: 1-1.


Maça iki takım da son derece istekli ve arzulu başladı. İki takımın da ligdeki konumu nedeniyle savunma güvenliğini ön plana alması nedeniyle ilk yarıda daha çok iki takımın da ayakta kalma çabalarına tanıklık etti.
Takım savunmasını iyi yapan iki takım da ilk yarı boyunca net bir fırsat yakalayamadı.
İkinci yarının başlamasıyla birlikte daha etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip 61. dakikada Gökhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.
Golden sonra özellikle son dakikalarda beraberlik için yoğun bir baskı kuran Batı Trakya 90+4. dakikada Yunus Emre’nin frikikten attığı golle adeta ipten döndü: 1-1.
Kalan sürede başka gol olmayınca iki takım da puanları paylaşmak zorunda kaldı. Bu sonuçla İzzettinspor puanını 13’e yükseltirken Batı Trakya da 8 puana yükselmesine rağmen grup sonunculuğundan kurtulamadı.


İZZETTİN YÖNETİMİNDEN ÇIKARMA
Bu arada maça büyük önem veren İzzettinspor yönetimi maçı tam kadro halinde takip etti. Kulüp Başkanı Ali Açıkgöz ve yönetim kurulu Batı Trakya maçına adeta çıkarma yaptı. İzzettin Mahalle Muhtarı Erşen Ergun da yönetimle birlikte maçı izledi.
BAŞKANLAR DA ÇIKARMA YAPTI
Bu arada İhsaniyespor Kulüp Başkanı Serdar Babaoğlu ve Özörencikspor Kulüp Başkanı Osman Mandalı da İzzettinspor’a destek vermek için tribündeki yerlerini aldılar.

Yorumlar