Fatih Vatan Gol Oldu Yağdı.

Fatih Vatan Gol Oldu Yağdı.
AKDENİZ NURÇELİK : 0 - FATİH VATAN : 5
Türkiye Kadınlar 2. ligi 1.grupta şampiyonluk yarışı içinde olan iki İstanbul Temsilcisi Akdeniz Nurçelik Spor ile Fatih Vatan Spor Kulübü Küçük Çekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemleri Serkan Karaca, Samed Gökhan Kaya, Muhammed Furkan Aslan üçlüsü yönetti.



Geçen sezon 1. lige yükselme şansını play off müsabakalarında kaybeden Fatih Vatan Spor Kulübü bu sezon hedefine ulaşmak için yaptığı transferlerle sahada yer alırken sergilediği futbolla da şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olduğunu gösterdi.
Galatasaray'ın Kadın Futbol Şubesini kapatmasının ardından bu takımdan yaklaşık 10 futbolcuyu renklerine katan Fatih Vatan Spor ligin ilk hafta müsabakasında da evinde konuk ettiği Osmaniye Demir Spor'u 4-1 gibi farklı bir skorla geçmeyi başarmıştı. 2. hafta müsabakalarında Nurçelik Spor'a konuk olan Fatih temsilcisi burada da rakip fileleri 5 kez havalandırarak bundan sonra oynayacağı rakiplerine de gözdağı verdi.
karşılaşmanın tamamında etkili bir oyun sergileyen Fatih Vatan Spor, Sultan Demirci'nin 10' ve 28', Fatma Ataşın 42. dakikalarda attığı gollerle ilk yarı 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Fatih Vatan spor 60. dakika da Kader Kısa ve 79. dakika da Mevlüde Öztürk ile skoru belirleyen gollere imza attı.  Zorlu karşılaşmadan farklı bir skorla ayrılan Fatih Vatan spor, liderlik koltuğunu sezon sonuna kadar kimseye bırakmayarak şampiyonluğa uzanmak istiyor.

STAD : Kemal Aktaş stadı
HAKEMLER : Serkan Karaca, Samed Gökhan Kaya, Muhammed Furkan Aslan
AKDENİZ NURÇELİK : Elif Nur Azıkboğa, Pınar Karabay, Ceyda Karagözoğlu, İlayda Uğur (Şeyma Çöğürcü 60'), Miray Kurt, Fadime Kurnaz, Melis Kurt (Aslıhan Aydın 10' (Elif Kesgin 35')), Buse Çolak, Yücel Faki, Aslı Alınca, Müzeyyen Dilek Özbiler
YEDEKLER : Ceyda Naz Zor, Aslıhan Aydın, Merve Tekalmaz, Şeyma Çöğürcü, Elif Kesgin, Rabia Kaya, Gülşah Çamlı
TEKNİK SORUMLU : Nurcan Çelik
FATİH VATAN : Özlem Gezer ( Cansel Gözüaçık 60'), Hülya Ünlü, Mevlüde Öztürk, Sultan Demirci, Özge Uzuner, kader Kısa, Fatma Ataş ( Esra Çiftçi 70'), Özlem Şahintürk, Melek Akti, Filiz Tuna (55'), Duygu Yıldız,
YEDEKLER :  Cansel Gözüaçık, Kader Karagöz, Gönül yıldırım, Esra Çiftçi,  Nuray Perçin, Songül Boğatekin, Altun Sancar
TEKNİK SORUMLU : Ali Haydar Şahin

SARI KART : MÜZEYYEN DİLEK ÖZBİLER 43', YÜCEL FAKI 38', ELİF NUR AZIKBOĞA 42' (NURÇELİK) / FİLİZ TUNA 47' (FATİH VATAN)

GOLLER :Sultan Demircİ 10',28', Fatma Ataş 42', Kader Kısa 60', Mevlüde Öztürk 79' (FATİH VATAN SPOR)

Yorumlar