Çamlıkaltı 2'de 2 Yaptı. Liderliği Kaptı.


Çamlıkaltı 2'de 2 Yaptı. Liderliği Kaptı.
Türkiye Kadınlar 3. ligi 2.grupta mücadele eden İstanbul temsilcisi Pendik Çamlıkaltı 2. hafta müsabakasında Sakarya temsilcisi Anka Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı. Sakarya Merkez Erenler Suni Çim sahasında oynanan müsabakayı Engin Bıçak, Sinem Çetin, Sefa Kaan Akçay hakem üçlüsü yönetti.
Sakarya Aka Spor karşısında sahadan 6-2'lik galibiyetle ayrılan Pendik Çamlıkaltı Spor, ligde iki haftada rakip fileleri 14 kez havalandırmayı başararak averajla liderlik koltuğuna oturdu.  

Karşılaşmaya zayıf rakibi karşısında baskı kurarak başlayan Pendik Çamlık Altı Spor Cansu Nur Kaya (2) ve Şehriban Dülek'in golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda da rakip kalede üst üste pozisyonlar üreten İstanbul temsilcisi günün başarılı ismi Cansu Nur Kaya (2) ve Şehriban Dülek ile 3 gol daha bulmayı başardı ve sahadan 6-2 gibi net bir skorla ayrıldı. Ev sahibi Anka Spor'un golleri ise Yaren Bayer ve Betül Öredi'den geldi.
STAD : Erenler Suni Çim
HAKEMLER : Engin Bıçak, Sinem Çetin, Sefa Kaan Akça
SAKARYA ANKA SPOR : Şahika Yılmaz, Burcu Azeloğlu, Betül Öredi, Sezer Çakcı, Berra Nişancı, Yaren Bayer, Gizem Taşdelen, Mine Yılmaz, Semanur Sepetçi, Dilbeste Öztürk, Gamze Aydın
YEDEKLER : Fidelya Bostan, Sena Tanguş, Gaye Çolak, Nurcan Aşık, Beyza Çobanoğlu, Hümeyra Nur Saygı, Ayşe Çil
TEKNİK DİREKTÖR : Özcan Sönmez
PENDİK ÇAMLIKALTI SPOR : Selin Genç, Çiçek Boydaş, Canan Karakuş, Eylem Yıldız, Zehra Şenci, Cansu Nur Kaya, Sudenaz Kılıç, Hilal Kaleli, Edanur İspir, Şehriban Dülek, Gülsüm Aygün
YEDEKLER : Gizem Çandır, Neslihan Karadağ, Firdes Güngör, Elif Elçin, Betül Öncü, Runayi Akbalık, Sinem Kozgül
TEKNİK DİREKTÖR : Çağdaş Töre
SARI KART : Yaren Bayer 72' (SAKARYA ANKA SPOR) / Şehriban Dülek (PENDİK ÇAMLIKALTI SPOR)
GOLLER : Yaren Bayer 61', Betül Öredi 69' (SAKARYA ANKA SPOR) / Cansu Nur Kaya 30'. 38'. 49', 81', Şehriban Dülek 35', 62' (PENDİK ÇAMLIKALTI SPOR)


Yorumlar