Yeşilova Esnafspor Bağlarbaşı'na Patladı.7-2

Yeşilova Esnafspor Bağlarbaşı'na Patladı.7-2
İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grupta Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor kendi sahasında ağırladığı Bağlarbaşıspor'u 7-2 gibi farklı skorla mağlup ederek kötü gidişe son verdi.

Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasındaki maçı, Yiğit Uçar, Umutcan Bayram ve
Kaanhan Argüt hakem triosu yönetti.
Her iki takım içinde önem taşıyan müsabakaya hızlı başlayan takım ev sahibi Yeşilova Esnafspor takımı oldu. Müsabakanın ilk yarısını ev sahibi takım Yeşilova Esnafspor Sercan'ın attığı iki golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda misafir takıma göre üstün ve atak futbol sergileyen ve girdiği gol
pozisyonlarından yararlanmasını bilen Yeşilova Esnafaspor, Mehmet (2), Aykut (2) ve Mustafa'nın attığı gollerle bu önemli maçı 7-2 gibi skorla galip gelerek üç puanı alırken Teknik Direktör Nejat Öntaş yönetiminde üçüncü galibiyeti alarak sahadan mutlu ayrılan takım oldu.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yeşilova Esnafspor Teknik Direktör
Nejat Öntaş, "Genç bir takımız oyun disiplininden kopmadığımız sürece iyi şeyler yapacak bir takımız, oyuna katkı sağlayan genç oyuncuları oynattık İnşallah daha iyilerini yapacağız. Genç bir takımı var elimizde. Konsantre olma sıkıntısı
çekiyorduk. Biraz olsun astık önümüzdeki hafta maçımız yok.Ondan sonraki hafta Feriköyspor ile karşı karşıya geleceğiz bu maça kadar en iyi şekilde hazırlanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.

Sonuç ne olursa olsun tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız kimin küme düşüp düşeceği bizi hiç ilgilendirmiyor bizi ilgilendiren Yeşilova Esnfaspor takımı son maça kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.

Ben hiç küme düşmeye oynayan bir takımın hocası olmadım. Benim içinde iyi bir
tecrübe olacak ama inatçı bir insanım İnşallah kalacağız ligde ama sezon başı bu
takımla çalışma imkanı bulsaydım bu takım başka yerlerde olurdu şimdi." dedi.

Yorumlar