Sultangazispor iki attı üç aldı



Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sultangazispor takımı evinde ağırladığı Çorluspor1947 takımını 2-0 gibi net bir skorla geçmesini bildi.
Müsabakaya her iki takım taraftarıda ilgi gösterdi.Sultangazispor taraftarı ve Çorluspor1947 taraftarı tribündeki yerlerini aldılar ve takımları lehine tezahuratlarda bulundular.Müsabakaya iyibaşlayan deplasman temsilcisi Çorluspor takımı ilk atağında direğe takıldı.


Bu pozisyonun hemen ardından Bu kez Sultangazispor takımı direğe takıldı.rika bir golle takımını devre arasına 1-0 önde girmesini sağladı.45.dakikada Çorluspor1947 takımından Celalettin kırmızı kartla oyun dışı kaldı.


Müsabakanın ikinci yarısında Sultangazispor takımının üstünlüğü devam etti.Bu üstünlüğünü Onur Güdül'ün attığı golle süsleyen Sultangazispor takımı oyunun kontrolünü tamamen eline geçirdi.


Doksanıncı dakikada ikinci golün sahibi Onur Güdül kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Doksan dakika sonunda Çorluspor1947 takımı taraftarı yönetimi ve teknik heyeti istifaya davet etti.Bu futbolla ve bu mantaliteyle 3.Lige çıkmamız olanaksız.


Tesadüf ve zayıf rakibe karşı alınmış üç puanlara kimse kanmıyor.Takımın ortaya koyduğu futbol ve performans ortada.


Teknik heyet hemen değişmeli,Bu yönetim istifa etmeli diyerek sitemlerini dile getirdiler.Sultangazispor taraftarı ise kazanılan üç puanın mutluluğunu futbolcularıyla yaşadı.

Yorumlar