Ne Avcılar Cihangir, Ne de Başakşehir Sevinemedi.

Ne Avcılar Cihangir, Ne de Başakşehir Sevinemedi.
İstanbul 1. Amatör Lig 1.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Avcılar Cihangir, 2-0 öne geçtiği maçta güçlü rakibi Başakşehir’le 2-2 berabere kalarak eline geçen fırsatı değerlendiremedi.


Avcılar Firuzköy Stadı’nda oynanan maç başından sonuna kadar büyük bir heyecan ve çekişme içinde geçti. Mücadelede ilk gol 12. dakikada ev sahibi ekip adına Erdem’den geldi: 1-0.
Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.
İkinci yarıya da istekli ve arzulu başlayan Avcılar Cihangir 48. dakikada Erdem’le 2-0 öne geçerek büyük bir avantaj elde etti. Avcılar Cihangir adına kırılma dakikası 72.  dakikada stoper Cavit’in ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atılması oldu.


Bu dakikadan sonra 2-0 önde olan Avcılar Cihangir geriye yaslanırken Başakşehir de tüm hatlarıyla birlikte rakibinin üzerine yüklenerek sonuca gitmeye çalıştı.
80. dakikada konuk takım adına farkı bire indiren gol Ahmet’ten geldi: 2-1.
Takımının ilk golüne imza atan Ahmet 90+4. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak maçın skorunu ilan etti: 2-2. Kalan sürede başka gol olmayınca sonucu merakla beklenen maçta iki takım da puanları paylaşmak zorunda kaldı.


Yorumlar