Maltepe Zümrütevlerspor ile İdealtepespor maçında dostluk kazandı:

Maltepe Zümrütevlerspor ile İdealtepespor maçında dostluk kazandı;
U-12 yaş kategorisinda mücadele eden Maltepe Zümrütevlerspor ile İdealtepespor takımları Gülensu stadında karşı karşıya geldiler.


Maçın ilk yarısını İdealtepespor 2-0 önde kapattı.
Maltepe Zümrütevlerspor 2.yarıda Mesut Tuna Doğan ve Emirhan Çetin’in attığı gol ile skoru eşitlediler.
2.yarıda Maltepe Zümrütevlerspor takımında sonradan oyuna giren 2007 doğumlu Taha Celep, oynadığı oyun ve yaptığı asist ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
Yetenekli oyuncu Taha Celep maçı  izleyenlere bu oyuncuya dikkat edilmeli dedirtti.
Maçta başka gol olmayınca takımlar 2-2 berabere kalarak sahadan 1 er puanla ayrıldılar.
Maltepe Zümrütevlerspor Antrenörü Mert Yıldırım eski hocası  İdealtepespor Antrenörü Hüsnü Ramazan Kurtez ile maç öncesi hasret giderdiler.
Hüsnü hoca eski öğrencisi Mert Yıldırım’ın Maltepe Zümrütevlerspor hocası olarak görünce çok mutlu olduğunu vurguladı ve çok yetenekli bir oyuncu olduğunu şimdi de hoca olarak görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Maltepe Zümrtevlerspor kulübü başkanı Zafer Yıldırım yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte Futbol Okulundaki öğrencilerimiz ve U11,12,13,1,4,15 yaş grupları takımları olmak üzere 5 kategoride liglere katıldıklarını söyledi.,

Zafer Yıldırım  kulüp olarak Maltepe Belediyesinin yapımını  sürdürdüğü spor tesislerimizin inşaatı bittikten sonra daha fazla sporcuya sahip olmayı hedefliyoruz, Alt yapıya yatırım yapıyoruz, yaptığımız bu yatırımların meyvelerini gelecek yıllarda alacağımızı düşünüyorum dedi.

Yorumlar