Lidere selam durun:

Lidere selam durun;
1.Amatör lig 17.grupta mücadele eden 1923 Esenkentspor ligin 5.haftasında deplasmanda oynadığı Ataşehir Doğuşspor maçını 4-2 kazanarak aldığı 3 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Yeni Sahra stadında oynanan maçta 1923 Esenkentspor takımını galibiyete taşıyan golleri Selçuk Gündem(3) ve Furkan Ak attılar.
1923 Esenkentspor aldığı bu galibiyetle ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 yenilgi ile 12 puan maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.
1923 Esenkent spor kulübü başkanı Selçuk Tatlıtürk , "1.Amatör lig 17.grupta güçlü takımlarla eşleştik, başarılı olmak için çıktığımız her maçı kazanmak istiyoruz.
Teknik sorumlumuz Hasan Yıldırım hocamız ve ekibi ile futbolcularımıza güveniyoruz, kısıtlı bütçeler ile en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

5.hafta sonunda maç fazlası ile de olsa liderlik koltuğuna oturduk, lider olmak önemli değil, lider kalmak ve ligin sonunda lider bitirmek önemlidir." dedi.

Selçuk Tatlıtürk "Ligde 6.maçımızı bu hafta kendi saha ve seyircimizin önünde grubumuzda maç eksikliği ile 10 puanda 4.sıradaki  Fikirtepe Dumlupınarspor takımı ile oynayacağız.
Çok zevkli ve çekişmeli geçeceğini düşündüğümüz bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz,Tüm Maltepeli futbolseverleri bu maçı izlemeye davet ediyoruz." dedi.

Yorumlar