Gebzespor üç puanı alırken zorlandı


Bölgesel Amatör Lig 12.grup zirve mücadelesi yapan takımlardan Gebzespor takımı üç puana tek gol ile uzanırken oldukça zorlandı.
Gebze Stadyumunda oynanan müsabakaya ilgi oldukça fazlaydı.Tribünleri dolduran taraftarlar takımlarından farklı bir skor ve üç puan bekliyorlardı.


İlk kırkbeş dakikada dirençli bir oyun ortaya koyan deplasman temsilcisi Bayrampaşatuna takımı Gebze spor'a öne geçme fırsatı vermedi.Müsabaka zaman zaman sert futboldan dolayı duraksamalara uprasa da istenmeyen şanssızlıklar yaşanmadı diyebiliriz.


Müsabakanın ikinci yarısında gol için ataklarını sıklaştıran ve açık bir futbol ortaya koyan mor beyazlı takım zaman zaman kalesinde kontra ataklara mağruz kaldı.


Dakikalar 82.dediği anda sahneye çıkan Yiğit Gebzespor takımını 1-0 öne geçirdi.Müsabaka boyunca özellikle Bayrampaşatuna kalecisi Özer ve defansının gösterdiği peformans etkileyiciydi.


Takım olarak Gebzespor karşısında iyi mücadel eden Bayrampaşatuna takımı kalesinde gördüğü gole karşılık veremeyince müsabakadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Yorumlar