Duymer Ataşehir Çamolukspor golü bulamadı:

Duymer Ataşehir Çamolukspor golü bulamadı;
Bölgesel Amatör lig 12.grupta mücadele eden Duymer Ataşehir Çamolukspor Başıbüyük stadında oynadığı Sakarya Kırkpınarspor maçında etkili olmasına rağmen gol bulamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.
Duymer AtaşehirÇamolukspor : 0 Sakarya Kırkpınarspor : 0

Bölgesel amatör Lig 12. grupta yer alan İstanbul temsilcisi Duymer Ataşehir Çamolukspor takımı maçın 1.devresinde  Erdem Şenel ve Emre Efe ile girdikleri net  gol pozisyonlarını  değerlendiremediler.

Sakarya Kırkpınarspor takımında Soner ve Sefa sakatlanarak oyun dışı kaldılar.
Maçın ilk devresi karşılıklı ataklar ile geçerken her iki takımda yakaladığı pozisyonlardan sonuçsuz dönünce ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

Duymer Ataşehir Çamolukspor Teknik sorumlu Fatih Aşık Maçın 2. devresine golcü oyuncu Zakir Caferoğlu ile başlayarak hamle yaptı.

Maçın 2. yarısında da ilk yarıda olduğu gibi Duymer Ataşehir Çamolukspor rakibine karşı daha etkili bir futbol sergiledi. İstanbul temsilcisinde Nimo’nun şutu direkten dönerken maçta başka pozisyon olmadı. Karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.
Duymer Ataşehir Çamolukspor aldığı bu beraberlik ile 12.grupta oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi ile 8 puanla 6.sırada yer aldı.
Maçtan sonra gazetemize açıklama yapan başkan Ekrem Köse bu maçta da hakem faciası yaşadık. Bölgesel Amatör lig hakemlerin deneme tahtası olmamalı, böyle deneyimsiz hakemlerle başımız dertte,

Bunlar hep bizi mi buluyorlar ?
Deplasmanlarda oynadığımız maçlarda da hakemler canımıza okuyorlar, kendi sahamızda oynadığımız maçlarda da, her  nedense hakemler lehimize olan pozisyonları es geçiyorlar, bu maçta da  rakip futbolcunun topa eli ile müdahale etmesine rağmen hakem  net bir penaltı pozisyonumuzu vermedi.

Verdiği yanlış kararlar ile de  oyunumuzu engelledi.
Bölgesel Amatör ligde bütçelerimiz zorlayarak mücadele ediyoruz, yazıktır günahtır böyle deneyimsiz hakemlerle bu lig yönetilemez. Bu tecrübesiz hakemlerin yönettikleri maçlarda yaptıkları hataların ceremesini bizler çekiyoruz.
Kimi nereye kime şikayet edeceğimizi bilemiyoruz dedi.
Duymer Ataşehir Çamolukspor 7.hafta maçında deplasmanda Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşacak.

Yorumlar