Beykoz1908 engelleri bir bir aşıyor



Süper Amatör Lig 8.Grup zirve mücadelesi yapan iki takım İstanbulSiirt ve Beykoz1908 takımları Fatih Mimarsinan Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Müsabakaya iki takım taraftarıda hatrı sayılır bir ilgi gösterdi.İstanbulSiirt ve Beykoz taraftarı kendilerine ayrılan yerde takımlarını müsabaka boyu desteklemeyi sürdürdüler,


Müsabakaya her iki takımda son derece istekli ve tempolu başladı.


İki koşan ve mücadele eden takımın mücadelesinde ilk kırkbeş dakikada net gol pozisyonu yok denecek kadar azdı.


Beykoz1908 adına İsmail'in altı pas çaprazından kafası kalecide kaldı ve YunusEmre'nin ceza sahası çizgisinin hemen önünden vuruşu az farkla auta gitti.


İstanbulSiirt adına en tehlikeli atak ilk kırkbeş dakikanın son anlarında ceza sahası dışından atılan şutta topun filelerle buluşması fakat ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gol dışında net pozisyon yakalamakta iki takımda zorluk çekti diyebiliriz.


Müsabakanın ikinci yarısında da iki takım mücadele gücünden ve temposundan bir şey kaybetmedi.Bu yüzden tribündeki sporseverler iyi mücadele eden iki takım izlediler.


Müsabakada dakikalar 73 dediği anda Beykoz1908 takımının İsmail ile golü geldi.


Bu golün getirdiği moralle daha da drençli bir futbol ortaya koyan sarı siyahlı ekip karşısında İstanbul Siirt takımı duran toplarla etkili olmaya başladı.


Beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen İstanbul Siirt takımı Semih'in vuruşunda direğe takıldı.Dağıstan'ın güzel kafasında bu kez kaleci Tuncay gole izin vermedi.


Müsabakanın tartışmasız yıldızı YunusEmre harika bir şut çıkardı ve bu şutu herkez filelerde gördüğünde skor 2-0 Beykoz1908 lehine oldu.


Bu gol sonrasında İstanbul Siirt takımı uzatma dakikalarında serbest vuruş kazandı.


Topun başına geçen MuhammedAli güzel bir vuruşla takımının golünü kaydetti.


Bu gol aynı zamanda müsabakanın da skoru olarak tabelada yer aldı.Müsabaka sonunda Beykoz1908 taraftarının taraftarları önünde sevinci görülmeye değerdi.


Müsabaka öncesinde her iki takım taraftarı birbirine başarılar dileyerek dostluk örneği sergilediler.


İstanbul Siirt takımı Başkanı Nejdet Uysal ve yöneticileri Beykoz1908 takımı Başkanı Zeki Aksu ve yöneticilerine misafirperverlik örneği göstererek ikramlarda bulundu ve protokol tribününde rahat müsabaka seyretmesini sağladı.


Müsabaka sonrasında Beykoz1908 takımı Başkanı Zeki Aksu burda gördüğümüz misafirperverlik örneğinin daha fazlasını rövanş müsabakasında bizlerde kendilerine sergileyeceğiz diyerek İstanbulSiirtspor Başkanı Nejdet Uysal'la teşekkürlerini belirtti.

Yorumlar