Afrika Futbolu ondan sorulur



UEFA Pro Lisanlı Teknik Direktörlerimizden ErolServet Bağlar hocamız Afrika futbolunun inine kadar inerek geleceğin yıldızlarını keşfediyor.
Ülkemizde yıllarca Teknik Direktörlük yaptıktan sonra hedef kitle olarak seçtiğiAfrika Futbolununen dip noktasına kadar inme cesaretini gösteren ErolServetBağlar hocamızla uzun bir söyleyişi gerçekleştirdik.

Senegal,FilDişi ve Gana ülkelerinin alt yapılarını Gana'da yer alan Akademesinde birleştiren başarılı teknik adam dünya yıldızlarını keşfetmeye başladı.


Birçok Avrupa ülkesi takımının şimdiden kendisi ile çalışma tekliflerini gözlemlediğimiz başarılı hoca bundan sonraki yaşamının tüm zamanını Afrika futbolu ve burdaki kaliteli genç yeteneklerin keşfi için harcayacağını söyledi.


Sporcuların sadece futbolları ile değil,yaşam biçimleri,beslenme ve sporcu kimliklerinin kazanılmasında rol oynayan tüm olguları kendilerine yerleştirmeye çalışıyoruz.


ErolServetBağlar birçok yeteneği keşfettiğini ve bu yıldız adaylarını da yavaş yavaş futbol piyasasına sokacağını belirtiyor.


Afrika insanının çok sıcak kanlı olduğunu belirtiyor.Futbolu geleceğini garanti altına alma adına bir kurtuluş olarak gören sporcuların çalışma ve başarma azimleri karşısında kendilerine hizmet etmek ve yetenekli sporcuları yarışmacı konuma getirmek için bu işe soyunduğunu belirtiyor.


Ülkemizdeki bir çok Süper Lig takımının ve PTT Lig takımının bu ülkelerde ciddi araştırmalar içerisinde olup biraz emek biraz da zaman harcarlarsa milyon dolarları ceplerinde kalır.


Amatorun Dunyasi ekibi olarak başarılı teknik adam ErolServet Bağlar hocamıza bu önemli görevinde başarılar diliyoruz.

Yorumlar