Kanlıca öldü öldü dirildi 3-2



Paşabahçe Stadyumunda oynanan Kanlıca-Nişantaşıspor müsabakası çok enteresan bir şekilde cereyan etti.
Doksan dakika sonunda evsahibi takım Anıl'ın üç golüyle müsabakadan 3-2 galip ayrılmasını bildi.


Müsabakaya etkili başlayan taraf evsahibi Kanlıca takımı oldu.Müsabakanın yıldızı Anıl'ın ceza sahasına girerken sol çaprazdan yaptığı güzel vuruş ile evsahibi takım 1-0 öne geçmesini bildi.


Bu golün ardından beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Nşantaşıspor takımı kazandığı serbest vuruşta beraberlik golünü buldu.


Serbest vuruşta topun başına geçen Gana'lı Steve barajın üstünden topu filelere gönderdi ve bu gol beraberlik golü olarak tabelada yerini aldı.


İlk kırkbeş dakikada başka gol olmayınca devre arasına karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere girildi.


Müsabakanın ikinci yarısında iki takım da beraberliği bozmak için çaba sarfetti.Beraberliği bozan taraf Nişantaşı takımı oldu.


Düzgün deplasman takımını 1-2 öne geçiren golü kaydetti.bu gol sonrasında rölanti bir tempoda devam eden müsabakada son dakikalara girilirken önce penaltıdan beraberlik golü geldi.


Kazanılan penaltıda topun başına geçen Anıl kendisinin ve takımının ikinci golünü Nişantaşıspor filelerine gönderdi.


Müsabaka bu skorla bitecek denirken müsabakanın son dakikasında günün yıldızı Anıl iğne deliğinden topu sol çaprazdan geçirerek bir anda takımının 3-2 öne geçmesini sağladı.


Bu gol aynı zamanda müsabakanın da skorunu tayin eden gol oldu.bu müsabakanın bir diğer önemli yanı da ,Kanlıcaspor takımının çiçeği burnunda teknik direktörü Aydın Akbaş'ın bayram nedeniyle yetiştirilmeyen lisansı yüzünden takımını tribünden idare etmesi ve üç puanla tanışması oldu.

Yorumlar