Günyamaç Lige Hazır.

Günyamaç Lige Hazır.
Kağıthane ilçesinin mütevazi takımlarından Günyamaç Spor son senelerde yakaladığı yükslişi bu sezonda devam ettirmek istiyor. Geçtiğimiz sezon şanssız bir sezon geçirmesine rağmen yerleşik kadrosundan fire vermeyen Günyamaç Spor, kendi özkaynaklarına dönerek genç takım oyuncularının yoğunlukta olduğu bir kadro ile bu sezon ligde mücadele edecek.

Çalışmalarını Ali Osman Çarkıcı nezaretinde Sadabad Sahsında gerçekleştiren Günyamaç Spor Kulübü, hafta sonu sahasında oynayacağı Bayrampaşa Teknik maçının hazırlıklarını geniş bir kadro ile gerçekleştirdi. Teknik Direktör Ali Osman Çarkıcı " Burada gerek yönetim, gerekse camia olarak lige hazır durumdayız. Futbolcularımız genç ve hırslılar. Antrenman düzenine uyumlu davranmaları bizi rakiplerimizin bir adım önüne çıkarıyor." dedi.
Günyamaç Spor Kulüp Başkanı Muharrem Özen "Geçen sezon şampiyon olan U19 takımımızın oyuncuları bu sezon abilerinin yanında A takımda yer alacaklar. Onların performanslarına güveniyoruz. Bu sezon ayrıca tüm kategorilerimiz de 20 tane Günyamaç nüfusuna kayıtlı futbolcumuzda takımımızda forma giyecek buda bizi ayrıca mutlu ediyor. Takımımıza ve futtbolcularmıza yeni sezonda başarılar diliyorum." dedi. 

Yorumlar