Fatih Toraman "Lige hazırız."

Fatih Toraman "Lige hazırız."
Basaksehirspor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Toraman lige hazır olduklarını söyledi. Genç ve dinamik takım yaptık sezon boyunca iyi çalıştık 14 tane hazırlık maçı yaptık amacımız öncelikle Fair Play ve iyi bir futbol çerçevesinde lig geçirmek.


Kadro 24 kişi tecrübeli abiler de var ama ağırlıklı olarak genç takım zaten Türkiye şampiyonasına giden takımı koruduk iç transferlerde çoğu futbolcuyla anlaştık. İkitelli spordan stoper Yavuz Kalyoncu tekrar bize döndü Başakşehir Kartal'dan forvet Okan Kahraman ve eski bal ligi oyuncularından Ali Gunay tecrübeli futbolcularla anlaştık.


Ayrıca iç transferde tecrübeli genç eldiven Ahmet Can Kılıç, kaptan Deha Yumuşak, Vedat Gölbaşı, Mahir Elbasi ve Erdi Demirkol gibi futbolcularda takımda kalıp göz dolduranlardan. Geçen sezon takımda yer alan 6 futbolcu ile yollarımızı ayırdık

Ayrıca Salim Frasak, Ahmet Şahinoglu ve Abdullah Dargun genç takımdan lige damgasını vuran futbolcular olacak.
Yönetim olarak amacımız çocukların öncelikle iyi bir birey ve topluma kişilikli ve ahlaklı futbolcular yetiştirmek


Sportif direktorumuz Ünal Özbey ile uyum içinde çalışmaktayız. Ünal Hoca ile bu sene 3. yılımız. Alt yapıda çok başarılı işlere imza attı. hedefimiz alt yapılarda marka bir takım olmak. Alt yapılaarda gösterdiğimizbaşarıyı A takımda da yakalamayı istiyoruz.
Alt yapı hocalarınıda çoğallttık. Tecrübeli ve akademisyen hocalarla kadromuzu genişlettik. Geçen sezon alt yapılarda 3 şampiyonluk ve Türkiye Şampiyonası yaşadık. Şimdi bu hedefi biraz daha yukarı çekerek A takımda dabaşarılı olmak istiyoruz." dedi.

Yorumlar