Çorluspor1947'den hayal kırıklığı 1-1



Transfer döneminin en dikkat çeken takımı Çorluspor1947 evinde oynadığı müsabakada Bozüyükvitra takımını ağırladı.
Tıklım tıklım tribünler önünde oynanan müsabakada taraftarın yönetim istifa sesleri ile başlayan müsabaka sonunda sarı kırmızılı takım hayal kırıklığı yarattı.


Tribünleri dolduran taraftarlar müsabaka sonunda hayallerimiz yine bir başka bahara kaldı diyerek sitemde bulundular.


3.lig parolası ile kurulan takımın grubun en zayıf takımı karşısında üstelik iç sahada alınan beraberlik resmen şok etkisi yarattı.


Müsabakanın ilk kırkbeş dakikasında üstün olan taraf evsahibi Çorluspor1947 takımı olmasına rağmen gol kaydı gerçekleşmedi.


İlk yarı bu skorla bitecek denirken 45.dakikada deplasman takımı Bozüyükvitra takımı penaltı kazandı ve Hakan Demir net bir vuruşla ilk kırkbeş dakikanın skorunu tayin etti.


Müsabakanın ikinci yarısına beraberlik golü için istekli ve canlı bir tempoda başlayan evsahibi takım aradığı golü Stoper Orhan'nın rövaşata golüyle buldu.


Bu gol sonrasında iki takımın çabası skoru değiştirmeye yetmeyince müsabaka karşılıklı atılan birer gol neticesinde 1-1 sona erdi.Taraftarların çorluspor1947 teknik direktörü Erdal İşkar'a büyük tepkisi oldu.

Sarı kırmızılı takımda 75 dakika oyunda kalan ve takımın en etkili oyuncusu olan Serdal Öz'ün oyundan alınması taraftarlar arasında şaşkınlıkla karşılandı.


Oyunda kaldığı sürece son derece etkili ve tempolu bir oyun ortaya koyan serdal Öz başarılı futbolunu gol ile süslemesi beklenirken oyundan alınmasına sarı kırmızılı taraftarlar hem şaşırdılar hem de büyük tepki gösterdiler.

Yorumlar