Çorluspor1947-Yeniçan müsabakası yarım kaldı



Tekirdağ Bal Lig temsilcisi Çorluspor1947 ve Çanakkale Bal Lig temsilcisi Yeniçanspor müsabakası çıkan olaylar neticesinde tamamlanamadı.Son derece sıcak ve bunaltıcı bir havada oynanan müsabakaya beklenen ilgi olmadı.Transfer döneminde kadrosuna kattığı birbirinden önemli isimlerle dikkat çeken sarı kırmızılı takım ve Çanakkale temsilcisi Yeniçanspor takımlarının ortaya koyduğu performans tribünlerdeki taraftarlar tarafından tatminkar bulunmadı.


Pozisyon zenginliği ve oyunun genel kontrolü Çorluspor1947 takımında olmasına rağmen gol sesi çıkmadı.İlk kırkbeş dakika golsz sona erdi.Müsabakanın ikinci yarısında da ilk devredeki oyuna yakın bir atmosferde devam eden müsabakada bir anda sahaya taraftarların girmesi neticesinde hakem tarafından müsabaka tatil edildi.


Bal lig müsabakalarının başlamasına çok az bir süre kalmasına rağmen çorluspor1947 takımının istenen forma ulaşamaması başta taraftar olmak üzere sarı kırmızılı takıma gönül verenlerde endişe uyandırıyor.

Kamp dönemi dahil yapılan hazırlık müsabakaları baz alındığında güçsüz takımlar karşısında alınan galibiyetler taraftarları ve camiayı tatmin etmedi.

Yorumlar