Altınova Belediyespor, Evinde Farklı Başladı.

Altınova Belediyespor, Evinde Farklı Başladı.
Bölgesel amatör Lig 10.grup müsabakasında, Herzekzade Mithat Paşa Stadı'nda İstanbul temsilcisi Ataşehir Çamoluk Spor'u konuk eden Altınova Belediye Spor sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak liderlik koltuğuna oturdu.


Bölgesel Amatör ligin ilk haftasında karşı karşıya gelen Altınova Belediye Spor ile AtaşehirÇamoluk Spor müsabakasının hakemliğini Ahmet İlhan Aydın (Kütahya) yaparken yardımcılıklarını da Erhan Gündüz (Eskişehir) ve Emre Korkmaz (Kütahya) üstlendiler. 



altınova Belediyespor'a farklı galibiyeti getiren goller Ceyhun, Oğulcan, Murat Gülbaba ve Özgür(2)'den geldi. Ataşehir Çamoluk Spor'da Emre efe kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 



İstanbul'da da bir çok takımda görev yapan ve bu takımlarda şampiyonluklar yaşayan Altınova Belediyespor'un tecrübeli Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş maç sonu yaptığı açıklama da "Bölgesel Amatör Lig çok zor bir lig, öncelikle sporcularımı gösterdikleri performans ve galibiyetle bizi, yönetimimizi ve taraftarımızı mutlu ettikleri için tek tek kutluyorum. Bugün Ataşehir Çamoluk karşısında aldığımız galibiyet için tabii ki mutluyuz. Ancak onlarda iyi takımlar, biz elimize geçen fırsatları iyi değerlendirdik. Önümüzdeki haftayı dinlenerek geçireceğiz. Bir iki sporcumuzun sakatlık durumları var onlarla ilgileneceğiz. Grubumuzda ki takımların tamamı şehirlerinin öne çıkan marka takımları. Bizde bunların arasında kendimize 3. lig yolunda yerbulmaya çalışacağız."dedi.







Yorumlar