Yalova Spor Kamp Çalışmaları Devam Ediyor

Yalova Spor Kamp Çalışmaları Devam Ediyor
Yalova Spor Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarına devam ettiği Düzce kampında Düzce ASKF tarafından organize edilen “ 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Turnavası “ na katılım sağlayarak lig hazırlıklarına devam edecek.
Yalova Spor kampta Sivrikaya Sinerji Spor ile karşılacak ve aynı gün Düzce Spor U19 – Batı Trakya Spor ile karşılaşacak müsabakanın kazananları kendi aralarında final mücadelesi verecek. Maç yarın Düzce Merkez Nurettin Zafer Sahasında saat 15:00’da başlayacak.Yalova Spor ile birlikte konaklayan takımlar Evcek Köy Yaşam Alanında kamp ve lig hazırlık çalışmalarına sabah yürüşü , koşu ve diğer aktiviteler ile devam ettirmekte.

KADROMUZA GÜVENİYORUZ
Yalova Spor Teknik Direktörü Ahmet YURTSEVER ; “ Kadromuz çok güçlü ve başarılı bir kadro kendilerini Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Beşiktaş karşısında gösterdikleri mücadele ile bu lige hazır olduklarının sinyali veren bir takım. Oyuncularımız taşıdıkları armanın sorumluluğu ve verdiği özgüven ile sahaya çıkarak Yalova’yı temsil edecektir. BAL ligi kapsamında başladığımız kamp çalışmalarımız gün içerisinde yaptığımız sabah koşusu , kuvvet çalışmaları ve diğer aktiviteler ile devam etmektedir. Yalova Spor olarak lig başladığında kendi seyircimiz karşında oynayacak olursak ilk maçımızdan galibiyet ile çıkmak istiyoruz.” Şeklinde açıklama yaptı.
Share to00000

Yorumlar