Mustafa DÜNDAR "ŞİRİNTEPE SPOR" da

Mustafa DÜNDAR "ŞİRİNTEPE SPOR" da
Dün yapılan açıklamada Sanayi Spor ile yollarını ayıran Mustafa Dündar, üzerinden 24 saat geçmeden Kağıthane ilçesinin köklü kulüplerinden Şirintepe Spor ile anlaştı. 
Şirintepe Spor Kulübü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi.


"Kağıthane Futbol Camiasının Emektar İsimlerinden Mustafa DÜNDAR Hocamız bugün itibari ile aramıza katılmış bulunmaktadır.

Geçtiğimiz 2 sezon boyunca ilçemizin önemli camialarından, KARDEŞ kulübümüz olan SANAYİ SPOR KULUBÜNDE Tüm alt yapı gruplarını çalıştıran hocamız kulüp Başkan'ı Sn. Faruk Nafiz UÇAR ile görüşmüş karşılıklı anlaşarak hizmetini sonlandırmıştır.

Kendisi ile Şirintepe Spor Kulüp Başkan'ımız Av. Ferhat Hasan KARAGÖZ arasında gerçekleşen kısa görüşmede tarafların yanı sıra kulüp Genel Koordinatörü Bülent Tarık KAPUCI, Yönetim Kurulu Üyesi Emre ALÇİN, Kulüp idari amir Z. Emre DEMİRAĞ hazır bulunmuş ve yaklaşık yarım saat süren görüşme sonucunda birliktelik imza altına alınmıştır.


Şirintepe Spor Camiası olarak; yapılan anlaşmanın gerek camiamız adına gerek hocamız adına hayırlı olmasını diliyoruz.

Ayrıca çalışma şartlarının oluşmasında katkı sağlayan ve bu süreçte kulubümüze maddi manevi her türlü desteği sağlayan Sanayi Spor Kulubümüzün Değerli Başkan'ı Sn. Faruk Nafiz UÇAR a hassaten TEŞEKKÜR EDİYORUZ ."

Yorumlar