ÇİFTE PATLATIYOR

ÇİFTE PATLATIYOR.
Çiftehavuzlar kaleye kilit vurdu.
Çiftehavuzlar spor bir sezon önce 2. Amatör kümede şampiyon olup 2016-2017 1. Amatör kümeye çıktığı bu sezon için transferlere başladı. 

Başkan Ali İhsan Karaarslan , Yöneticiler, Tamer Türk ve Salih Karamümin ve diğer Yönetici arkadaşlarımla Yeni sezon için Teknik Sorumlumuz Fatih Yabaş' ın titizlikle Futbolcular konusundaki seçimlerini değerlendirerek Transferleri yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" Dedi.İlk transferleri de 1 Numaralardan başlayarak, Bursa Amatörünün Tecrübeli Kaleci isimleri ile Yaptılar.


Gencer Genç ve Tansel Ünal 'la anlaşarak imzaları attılar. 

Gencer Genç 'in Kimdir ;
Futbola 1999 yılında Şükraniyespor'da balşlayan Genç, buradan Tirilye spor'a transfer oldu. Daha sonra sırası ile Kazımpaşa Beldespor, Karacabey Birlik, 19 Mayıs Gençlik ve Spor, Bursa Tütünspor formalarını giyen oyuncu son olarak geçen sezon Soğukkuyu Spor formasını terletti.

Tansel Ünal Kimdir?
Tansel Ünal 2003 yılında Sıra Meşeler Spor'da futbola başladı. Takımlarda istikrarlı yapısı iledikkat çeken oyuncu transfer olduğu takımlarda en az 3 sezon forma giydi. Sıra Meşeler, Maliye Spor ve Panayır Spor formalarını giyen oyuncu son olarak geçen sezon Bursa Dağgücü Spor'un kalesini korudu.



Yorumlar