Süper Amatör Lig Ekiplerinden Kuruçeşme Top Başı Yaptı.

Süper Amatör Lig Ekiplerinden Kuruçeşme Top Başı Yaptı.
Boğazın köklü kulüplerinden Kuruçeşme Spor Kulübü yeni sezon çalışmalarına Çarşamba günü Beşiktaş Belediyesi Çilekli tesislerinde yaptığı ilk antrenmanla start verdi.


Geçtiğimiz sezon İstanbul 1. Amatör lig 11. grupta sezonu 2. sırada tamamlayarak play of oynama hakkı kazanmıştı. Zeytinburnu Yıldız Spor ile Beyoğlu Stadı'nda Süper Amatör lig için Play Off müsabakasında karşı karşıya gelen Kuruçeşme Spor, normal süresi 1-1 berabere biten karşılaşmanın uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 2-1 galibiyetle ayrılarak adını Süper Amatör Lige yazdıran isim olmuştu. 



Yeni sezonda Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Kuruçeşme Spor Kulübü Teknik Direktörü Orhan Tosun hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunun altını çizerken sözlerine şöyle devam etti. "Şu anda 25 kişilik bir kadro ile sezona start verdik. Bugün bir kaç arkadaşımız daha önceden yapılmış programları sebebi ile bilgimiz dahilinde aramızda yoklar. Ancak bir kaç hafta içinde durumumuzu tekrar gözden geçirerek transfer politikamızı sonlandıracağız. Şu an için mevcut oyuncularımız ile lige hazırlanacağız. Geçen seneki kadromuzdan eksiğimiz yok yeni transferlerle de takımı güçlendirdik. Çalışmalarımız son durumumuz hakkında bir fikir edinmemizi sağlayacak. Hedefimiz kesinlikle Bölgesel Amatör Lig." dedi.

Antrenmanı Kuruçeşme yaöneticilerinin dışında Beşiktaş Belediyesi Spor Danışmanı Sayın Recai Binici ve Beşiktaş Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Suat Üzümcü ziyaret ederken, bir çok Beşiktaş kulüp yöneticiside antrenmanı ziyaret ederek Kuruçeşme Spor Kulübü'ne yeni sezonda başarılar dilediler.

Yorumlar