Kemer FK Emin Adımlarla

Kemer FK Emin Adımlarla
Akdeniz Nurçelik : 1 Kemer FK : 3
Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası İstanbul 3. grupta mücadele eden Kemer FK şampiyonaya doğru emin adımlarla ilerliyor.

İlk gün karşılaşmasında Bakırköy Zara karşısında sahadan 14-0 lık galibiyetle ayrılmayı başaran Eyüp'ün tek kadın futbolu temsilcisi, ikinci maçında da Akdeniz Nurçelik karşısında aldığı 3-1 lik galibiyetle puanını altıya çıkararak son Dudullu maçını beklemeye başladı. 
Akdeniz Nurçelik son koz için çıktığı karşılaşmada ilk yarıda iyi bir performans ortaya koysa da Kemer FK ikinci yarıda  bulduğu gollerle umudunu son maça taşımayı başardı.



Karşılaşmaya her iki takımda dikkatli ve temkinli başladı. Müsabakada ilk gol İrem Yüksel ile Kemer FK'dan geldi. Nurçelik buna 20. dakika da Cemre Kara'nın penaltı golü ile karşılık verdi. İlk yarıda her iki takımda başka gol bulamayınca devreye 1-1 eşitlikle girildi. 
İkinci yarıda Kemer oyunda etkili olmaya ve gol pozisyonları üretmeye başladı.  Bunun karşılığını da bu yarıda bulduğu gollerle aldı. Ezgi İnan'la öne geçmeyi başaran Eyüp temsilcisi Melike Çöp'ün skoru belirleyen golü ile puanını 6'ya çıkardı ve Dudulluspor maçını beklemeye başladı.



STAD : Ayazağa Yusuf Tunaoğlu
HAKEMLER : Ergin Emin Yüksel, Servet Ölekli, Emre Gülle
SAHA KOMİSERİ : Ahmet Altuncu
KEMER FK : İrem Er, Zeynep Sude Karslı, Ezgi İnan, Neslihan Bozkaya, İrem Yüksel, Rumeysa Akkuş, Hacer Çakmak, Burcu Nur Eriş, Nur Çiçek Bulut, Songül Demirtürk, Melike Çöp
YEDEKLER : Burcu Bozkurt, Damla Akarsu, Sema Nur Akarsu, Hayrunisa Cevizcioğlu, Ceyda Acar, Özlem Şeref
TEKNİK SORUMLU : Ramazan Yaşlı / Şehri Yaşlı

AKDENZ NURÇELİK : Alev Arslan, Elif Kesgin, Beyzanur Yılmaz, Cemre Kara, Damla Nalbant, Songül Demircan, Aleyna Durmaz, Gülistan Dinçer, Tuğba Uçar, Yücel Faki, Hilal Çay
YEDEKLER : Hilal Kızılcık, Buse Yarız, Ergül Demircan, Seçil Teraman
TEKNİK SORUMLU : Nurcan Çelik

Yorumlar