İstanbul Bafraspor Kulübü'nden Yeni Transferlere Mangal Partisi

İstanbul Bafraspor Kulübü'nden Yeni Transferlere Mangal Partisi
İstanbul Süper Amatör Lig'de 2016-2017 sezonunda mücadele edecek olan İstanbul Bafraspor yeni transferleri ve genç takımdan kadrosuna kattığı sporcularla vitrine çıktı.


Yeni sezonda kadrosuna kattığı 14 transfer ve genç takımımızdan kadrosuna dahil ettiği 8 futbolcu ile kulüp binasında bir araya gelen Yönetim Kurulu üyeleri tanışma toplantısında birde mangal partisi verdi.


Tanışma programında bir konuşma yapan İstanbul Bafra Spor Kulübü Başkanı Fatih Demir " Geçen yıl göreve geldiğimizde takımı şampiyon yaparak Süper Amatör Lige yükselme sözü vermiştik. Yönetim Kurulumuz ile bu başarıyı sağladık ve sözümüzü tuttuk. Yeni sezonda yeni bir ligde İstanbul Süper Amatör ligde mücadele edecek olan takımımıza 14 futbolcu, 1 teknik Direktör ve 2 Antrenör transfer ederek takımı adeta yeniden yapılandırdık. İstanbul'da yaşayan tüm Samsunluların zevkle izleyeceği, sezon sonunda şampiyon olacak bir takım yarattık. Teknik Direktörümüz Gökhan Demir'in büyük uğraşları ile nokta transferler gerçekleştirdik.  Adından söz ettirecek, rekorlar kıracak ve centilmenliği ile de bizi ve camiamızı onurlandıracak mütevazi bir takım oluşturduk. Hepinize sakatlık olmadan hedeflerimize ulaşacağımız bir sezon diliyorum. " dedi.

HABER/FOTO AHMET MAVİ-İSTANBUL



Yorumlar