İREM ZEHRA KARABABA DÜNYA 4.OLDU

İREM ZEHRA KARABABA DÜNYA 4.OLDU
Kendisini 2020 Olimpiyat Oyunlarına hazırlayan İrem Zehra Karababa, Milli Forma ile ilk heyecanını Trabzon'da yaşadı. Paşabahçe İlkokulunda okurken öğretmeni ve antrenörü Uğur Özdemir tarafından keşfedilen Karababa, başarı basamaklarını teker teker çıkmaya başladı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Temsilcileri tarafından geleceğin yeteneği olarak gösterilen Karababa, düzenli olarak 2020 Olimpiyat Oyunları Hazırlık kamplarına davet edilmeye başladı.
Yüksek Atlama Branşında son derece başarılı bir performans çizen Karababa, hayalindeki bir basamağı da Milli Formayı giyerek ve Türkiye adına kazandığımadalya ile aşmış oldu. Trabzon'da gerçekleşen ve 11-18 Temmuz tarihleri arasında büyük heyecan ve çekişmeye sahne olan Gymnasiade-Okullararası Dünya Şampiyonasında piste çıkan İrem Zehra Karababa yaptığı atlayış ile kendi kategorisinde Okullararası Dünya dördüncüsü unvanını kazandı. Yüksek Atlamada 7 ülkeden toplam 10 sporcu yarıştı. Karababa halen Antrenörü Uğur Özdemir'in de yıllardır görev yaptığı Beşiktaş Atletizm Takımının Lisanslı bir sporcusu konumunda.

Yorumlar