BELEDİYESPOR HENTBOL'DA ANTRENMANLAR BAŞLADI

BELEDİYESPOR HENTBOL'DA ANTRENMANLAR BAŞLADI
Bu sezon Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Beykoz Belediyespor'da sezonun ilk çalışması Paşabahçe Stadında yapılan koşular ile başladı.

Kurulduğu günden beri üst üste yaşadığı 2 şampiyonluk ile bu sezon Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele etmeye hak kazanan Beykoz Belediyespor Takımı sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. İsmail Tarakçı Yönetiminde yapılan antrenmana bazı oyuncular izinli olduğu için katılmazken çalışmada oldukça neşeli bir ortam mevcut idi. Yeşil-Mavili ekip transfer dönemini dolu, dolu geçirirken Süper Ligde mücadelesinde dikkatleri çekecek bir kadro oluşturmaya başladı. Geçen sezon ki kadrosundan Kaleci Veysel Alkış ve Ufuk Çalık'ı Süper Ligin bir başka yeni ekibi olan Erzurum Aziziye Belediyesi Termalspor'a veren Boğaziçi ekibi kadrosunda düşünmediği isimlere ise yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür edip yollarını ayırdı.

Beykoz Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Ali Esat Yaşar yaptığı açıklamada, " Transfer döneminde İsmail Tarakçı Hocamızın belirlediği isimler ile masaya oturup anlaşmalar sağladık. Birkaç oyuncumuzda ufak pürüzler kaldı, öte yandan kadromuzdaki yer alacak 2 yabancı oyuncumuz önümüzdeki günlerde aramıza dahil olacak. Bilindiği üzere son iki sezonumuzda yaşadığımız şampiyonluklar ile Hentbol Camiasında oldukça fazla ses getirdik. İnşallah bu sezon Süper Ligdeki ilk sezonumuzda kendimize sırlamada iyi bir yer bulma düşüncesindeyiz. İyi bir kadro oluşturduğumuzu söyleyebilirim. Aramıza yeni katılın sporcularımıza camiamıza hoş geldiniz dileklerimizi iletmek isterim " şeklinde konuştu.

Yorumlar