Okspor Golcüsünü Buldu.

Okspor Golcüsünü Buldu.
Beyoğlu ilçesinin Süper Amatör Ligdeki temsilcisi Kulaksız Okspor yeni sezon öncesinde genç santrafor Uğur Yazar'ı kadrosuna katarak gol yollarındaki sorununu büyük oranda çözdü. 

Genç yaşına rağmen daha önce oynadığı takımlar açısından çok önemli bir tecrübeye sahip olan Uğur Yazar, 206-2017 sezonunda Okspor'u hedeflerine taşımak için mücadle edecek. 
Futbola 15 yaşında Fatih Hilal takımında başlayan genç oyuncu 2008 yılında Ordu iline Soya Spor'a transfer gerçekleştirdi. Burada bir sezon geçirdikten sonra yeni sezonda tekrar İstanbul'a dönerek Gazi Osmanpaşa Spor'a transfer oldu. Burada oynadığı futbolla Profesyonel kulüplerimizden Çaykur Rüze Spor'a transferi gerçekleşen oyuncu 2 sezon burada oynadıktan sonra tekrar İstanbul'a döndü ve sırası ile Arnavutköy, Beylikdüzü, Kartaltepe, Hadımköy, Topçular,Çayıtgücü, Günymaç, Topçular ve ara transfer döneminde KAğıthane Spor'a geçerek son sezonu tamamladı. 
Günyamaç ve Topçular Spor'da üst üste iki yıl şampiyonluk yaşayan genç oyuncu bu sezon aynı başarıyı Okspor forması ile göstereceğine inandığını söyledi.

Yorumlar