Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş Spor Kulübü'ne Devredilmesine Kılıçdaroğlu'ndan Veto

Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş Spor Kulübü'ne Devredilmesine Kılıçdaroğlu'ndan Veto
Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu tarafından Beşiktaş Spor Kulübüne şampiyonluk hediyesi olarak verilen Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam köyü çevre halkı ve spor kulüplerinin tepkilerinin yükselmesi üzerine CHP Milletvekilleri devreye girerek konuyu genel kurula taşıdılar. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nunda konuya müdahale ederek gerekli birimlere bu işlemi durdurmalarını söylediği açıklandı.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Orman daha önce kulüp yöneticilerine bu spor tesislerini tanıtarak, yeni kazandırılan Spor Tesisi olarak tanıtmıştı.



TESİSLER HALKA AÇILACAK.
İçinde amatör spor kulüplerinin antrenmanlarını geröekleştiği ve maçlarını oynadıkları 2 adet futbol sahasıda bulunan tesislerde ayrıca, 1 Kapalı Spor Salonu, 1 Yüzme Havuzu, Açık ve kapalı tenis kortları, Bocce sahası ve Rehabilitasyon Merkezi bulunuyor. Yaşanan olaylar sonrasında BAkırköy Belediyesi'nin yakın zamanda bir açıklama yapacağı ve tesislerin halka açılması konusunda çalışmalarında başlatıldığı açıklandı.



TESİSTE NELER VAR?
52 bin m2 alan üzerine kurulu Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde 1 çim futbol sahası, 1 suni çim futbol sahası, 2 halı futbol sahası, 4 tenis kortu, 1 kapalı yüzme havuzu, 1 engelliler rehabilitasyon havuzu, sahne sanatlarının da sergilenebileceği spor salonu, 1 engelliler fizik tedavi salonu, 1 engelliler antreman salonu, kütüphane ve internet birimi, çocuk odası, resim atölyeleri, sinema atölyeleri, görme engeliler sesli kütüphanesi, sosyal tesisler, Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV) Eğitim Parkı, TEGV’in kullandığı tenis kortu, 1 açık basketbol sahası ve 1 açık voleybol sahası bulunuyor.

Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde bulunan tesislerin özellikleri şöyle:

Spor salonu (350 seyirci)

Yüzme havuzu (240 seyirci)

Bocce sahası (250 seyirci)

Tenis kortu (300 seyirci)

Futbol sahası-1 (1.632 seyirci)

Futbol sahası-2 (1.500 seyirci)

Yorumlar