Ara Transfer'de Geldi, 2. Amatör'de Kral Oldu.

Ara Transfer'de Geldi, 2. Amatör'de Kral Oldu. 
Her transfer döneminin gözde isimlerinden Engin Yüksek, 2015 - 2016 ara transfer döneminde bir çok takımın listesinde olmasına rağmen tüm teklifleri geri çevirerek, futbola başladığı takım olan Pınar Spor ile anlaştı.

Pınar Spor Şampiyon, Engin Gol Kralı oldu.
2. Amatör lig 11. grupta mücadele eden Pınar spor ligin bitimine haftalar kala grupta namağlup olarak şampiyonluğunu ilan etti. Takımın gol ayağı Engin Yüksek ise 40 gol ve 18 asist ile 2. Amatör ligin gol kralı ünvanını kazandı. Gocü oyuncu 2. Amatör ligde futbola başladığı takımının 1. amatör lige yükselmesine çok  sevindiğini söylerken, birde serzenişte bulundu. İkinci yarı ile birlikte takımların iddialarından uzaklaştıkçe ligden çekildiklerini söyleyen genç oyuncu "Sezonun sonlarına doğru nerede ise maç yapmadık. Bu benim için üzücü oldu. Çok iyi bir sezon geçiriyordum. Kırılamaz bir rekora imza tacaktım." dedi.
Yeni sezonda da gözde
2016-2017 Futbol sezonunun hazırlıklarını sürdüren kulüpler, başarılı oyuncuyu kendi takımına katmak için adeta yarışıyor. Şu anda birkaç kulübün kıskacında olan golcünün hedefi üst sıraları hedef yapan bir takım.

Yorumlar