Akalan Spor'dan, Cem Kara'ya Teşekkür Plaketi

Akalan Spor'dan, Cem Kara'ya Teşekkür Plaketi 
İstanbul 1. Amatör lig ekiplerinden Akalanspor, yeni sezon öncesinde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya hem nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında desteklerinden dolayı bir de teşekkür plaketi verildi.

Sarı kırmızılı yönetim dün tam kadro halinde belediye başkanı Kara’yı makamında ziyaret ederek yeni sezon öncesi fikir alışverişi yaptı.

BERBEROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
Akalanspor Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Berberoğlu tarafından özel olarak hazırlanan teşekkür plaketi kendisinin ülke dışında olması nedeniyle yönetim kurulu üyesi Mehmet Toprak tarafından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya takdim edildi.
Ziyaret sırasında ayrıca Akalanspor Kulüp Başkanı Tuncay Birkan Trabzon’dan özel olarak getirttiği maket Trabzonspor teknesini Kara’ya hediye etti. 

İFTARA DAVET EDİLDİ
Öte yandan Akalanspor yönetimi ziyarette ayrıca 2 Temmuz Cumartesi akşamı Akalan Mahallesi’nde verilecek olan Bin kişilik iftara Kara’yı davet ederek aralarında görmek istediğini iletti. Kara’nın da Akalan yönetimi tarafından verilecek olan bu iftara gelmek istediğini ilettiği kaydedildi.
Haber: İskender KORDU

Yorumlar