Şampiyon GÜLSUYUSPOR

Şampiyon GÜLSUYUSPOR
U19 2. lig 24. grupta bu hafta oynanan müsabakalar sonucunda İstanbul Ataşehir ile Dudullu sahasında karşılaşan Gülsuyu Spor sahadan 2-0 galibiyetle ayrılarak ligin bitimine 2 hafta kala ŞAMPİYON'luğunu ilan etti.

İstanbul U19 2 lig 24. grubun tek namağlup takımı olan Gülsuyu Spor, şampiyonluk parolası ile çıktığı uzun yolda artık son dönemeçlerden birisinde İstanbul Ataşehir ile Dudullu sahasında karşı karşıya geldi. 
İlk yarıda her iki takımda sahada tutuk bir futbol sergilediler. İki tkım oyuncularıda skora etki edecek bir pozisyon üretemeyince devre arasıan 0-0lık eşitlikle girildi.
İkinci yarıya değişiklikler damgasını vurdu.
İkinci yarıda mutlaka gol bularak sahadan şampiyon olarak ayrılmak isteyen Gülsuyu Spor, oyuna kenar hamleleri yapmaya başladı. Bu yarının ilk değişikliği 65. dakika da Onur'un yerine oyun dahil olan Mert, sahaya girdikten 5 dakika sonra kilidi kırmayı başardı ve Gülsuyu'nu 1-0 öne geçirdi.
Bu golden bir kaç dakika sonra bir değişiklikte Hazar ve Berat Can arasında gerçekleşti. Berat Can ile oyunu tutmayı düşünen Gülsuyu Teknik ekibi bu değişikliğinde ne kadar isabetli olduğunu 80. dakika da Beratcan'ın kaydettiği golle gördü ve Gülsuyu bitime 2 hafta kala Şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.
İSTANBUL ATAŞEHİR : 0 - GÜLSUYU : 2

Yorumlar