İlk Finalist Akdeniz Belediyespor.

İlk Finalist Akdeniz Belediyespor.
U14 türkiye Şampiyonası 2. kademe Müsabakaları Maraş Bölgesinde oynanan karşılaşmalar sonunda ilk finalist Mersin temsilcisi Akdeniz Belediyespor oldu.

MAraş grubunda Diyarbakır DSİ ve Yozgat Bozok Spor ile aynı grupta yer alan Akdeniz Belediyespor, Çarşamba günü oynanan ilk maç da Diyarbakır DSİ Spor karşısında sahadan 4-0 galibiyetle ayrılarak, bugün oynayacağı maçı beklemişti. Bugünde Batı Park Stadı'nda Yozgat temsilcisi Bozok Spor ile oynayan Mersin Temsilcisi bu maçta da sahadan aynı tarife ile ayrılmayı başardı
AKDENİZ BELEDİYESPOR : 3 - YOZGAT BOZOKSPOR : 0
U14 Türkiye Şampiyonası 2. kademe maçında Yozgat temsilcisine karşı favori olarak sahaya çıkan Akdeniz Belediyespor finale adını ikinci yarıda bulduğu gollerle yazdırdı. İlk yarıda sahada bariz bir üstünlükle oynayan takım Mersin temsilcisi akdeniz Belediyespor olmasına karşılık, devre arasına golsüz eşitlikle girildi. 
İkinci yarıda baskısını iyice arttıran Akdeniz Belediyespor Kaptan İsmail'in golü ile kilidi açmayı başardı. Hemen arkasından Polat'la farkı ikiye çıkarırken skoru belirleeyen gol Stoper Erden'den geldi. Maçın son 15 dakkalaık bölümünde yarın ki final maçınıda düşünerek tüm oyuncu değiştirme haklarını kullandı.  

Yorumlar