HOŞGELDİN 39 KIRKLARELİ MASTERLER

HOŞGELDİN 39 KIRKLARELİ MASTERLER
Spor yapmanın önemi her geçen gün daha da etkili bir şekilde kendini gösterirken, uzun yıllar sporun içinde olmuş gerek amatör gerekse profesyonel liglerde top koşturmuş eski sporcuların bu spora organize bir şekilde ilgisi daha da artıyor. 

Ülkenin her yanında organizasyonlar her mevsim düzenleniyor. Bir çok ilden eski futbolcular bu organizasyonlarda tıpkı eski günlerdeki gibi birbilerine rakip oluyorlar ve o günleri sahada tekrar yad ediyorlar. 
Bu oluşumlardan biri de Kırklareli'de 39 Kırklareli Masterler adı ile kuruldu ve bugün itibarı ile dernekleşmesini de tamamladı. 
Bir basın açıklaması ile kendilerine spor kamuoyuna tanıtan 39 Kırklareli yönetimi
"BASIN AÇIKLAMASI

Güzel Kırklareli’mizde bugün bir ilk gerçekleşip olup spora gönül vermiş insanların oluşturduğu “39 KIRKLARELİ MASTERLER SPORTİF FAALİYETLER ve SOSYAL DAYANIŞMA DERNEĞİ” kuruldu. Bizler bu oluşumu kurmaya karar verdiğimiz zaman çevremizdeki insanlar ile yaptığımız fikir alışverişlerinden sonra bu oluşumun ülkemizde sayısı fazla olmamasına rağmen, mutlu insanların yaşadığı Kırklareli’mizde mutlaka olması gerektiğine karar verdik. Bu oluşumu kurarken futbol oynamaya, spor yapmaya gönül vermiş insanların çocuklarıyla beraber hem spor yapmasını hem de sosyal dayanışmayı ön planda tutmak istedik. Oluşturacağımız futbol takımı ile güzel kentimizin güzel insanlarını Türkiye’de en iyi şekilde temsil edebilmek, yapacağımız sosyal farkındalık projelerimizle paylaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini insanlarımıza anlatabilmek, bugünün gençleri yarının yaşlılarına iyi örnek olabilmek asıl hedefimizdir. Unutulmamalıdır ki sosyal dayanışma, ancak, kötü yönlerini ortadan kaldırmış fert ve toplumların birbirlerine sevgi ve merhametle yaklaşmalarıyla gerçekleşecek bir husustur. Bu oluşumun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür eder Kırklareli’mize hayırlı olmasını dileriz." dedi.

Aramıza hoşgeldin 39 Kırklareli Masterler.

Kırklareli Masterler'e bu link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://m.facebook.com/39-K%C4%B1rklareli-Masterler-239997289706239/

Yorumlar