ATLETİZM TURNUVASINDA BÜYÜK REKABET

ATLETİZM TURNUVASINDA BÜYÜK REKABET
Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Okullar Arası Atletizm Turnuvası’ nda yarışan Küçükçekmeceli genç atletler kıyasıya bir mücadele verdi.


Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda gerçekleştirilen yarışlarda ter döken Küçükçekmeceli sporcular, yakınlarına heyecan dolu dakikalar yaşattı. 42 okuldan 21 kız 21 erkek takımından 176 sporcunun katıldığı yarışlarda aileler de çocuklarıyla birlikte heyecanı dorukta yaşadı.



“SPORLA UĞRAŞAN GENÇLERİ TEBRİK EDİYORUM”
Sporun ve sporcunun her zaman yanından olduklarını belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, “Küçükçekmeceli sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. İlçemizdeki gençlerin sporla uğraşması, kendilerine bir amaç edinmeleri bizi çok mutlu ediyor. Eminim bundan sonra da yollarına nice başarılar katarak devem edecek ve ülkemize Küçükçekmecemize nice şampiyonluklar getirecekler” dedi.
800, 1500 metre gülle atma ve uzun atlama, koşu ve bayrak olmak üzere Genç Kız-Erkek, Yıldız Kız-Erkek, Küçük Kız-Erkek kategorilerinde dereceye giren öğrencilere ise kupa ve madalyaları verildi. 




















Yorumlar