Akdeniz Belediyespor Farklı Başladı

Akdeniz Belediyespor Farklı Başladı.
U14 Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakaları için Kahraman Maraş grubunda yer alan Akdeniz Belediye Spor şampiyonanın ilk maçında Batı Park Stadı'nda Diyarbakır DSİ Spor ile karşı karşıya geldi.


Karşılaşmaya tutuk başlamasına rağmen ilk yarıda skora gitmeyi başaran Mersin temsilcisi Akdeniz Belediyespor Polat ve İsmail'in golleri ile devre arasına 2-0 önde girmeyi başardı.
İkinci yarıda oyunu sertleştiren Diyarbakır DSİ karşısında önlem almak için oyuncu değişikliklerine gitmek zorunda kalan Akdeniz Belediye Spor, bu yarıda da kontrolü elinde tutmayı başardı ve Semih ile Vedat'ın golleri maçın skorunu tayin etti. 
Akdeniz Belediyespor : 4 - Diyarbakır DSİ Spor : 0
Maç sonrası açıklama yapan Akdeniz Belediyespor Teknik Sorumlusu Abdulkadir Çıkan" İyi bir müsabaka geçirdiğimizi söyleyebilirim. Skor sizi aldatmasın, DSİSpor iyi bir takım. Bizde karşılaşmaya tutuk başladık. Ancak bulduğumuz goller oyunun kontrolünü elimize geçirmemizde etkili oldu. Şampiyonaya galibiyet ile başlamak tabii büyük avantaj. Yarını dinlenerek geçireceğiz ve bir gün sonraki rakibimizi izleme fırsatı bulacağız. " dedi.

Yorumlar