ABİDE-İ HÜRRİYETSPOR 1-0 YENİLEN BÜYÜK ÜMİTLERSPOR’DA UMUTLAR SÜRÜYOR

ABİDE-İ HÜRRİYETSPOR 1-0 YENİLEN BÜYÜK ÜMİTLERSPOR’DA UMUTLAR SÜRÜYOR
İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyük Ümitlerspor ile Abide-i Hürriyet Rami Sahasında karşılaştılar.

Mücadeleyi Direnç Tonusluoğlu, Ramazan Şahan, Volkan İpçioğlu Hakem 3. lüsü yönetti.
Büyük Ümitlerspor taraftarlarının büyük desteği ile sahaya çıktı. Abide-i Hürriyet ise sayıları 10-15 olan taraftar destekledi. Karşılaşmada ilk yarısı orta alan şeklinde geçti. ev sahibi ekibin ilk yarıda tek önemli atağında top üst direkten döndü. Karşılaşmanın 2. Yarısına Konuk ekip daha atak başladı.
58.dakikada Tolga karambolda attığı golle takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 
Maçın 80..dakikasında iki takım arasında başlayan kavgaya nedeniyle Hakem Direnç Tonusluoğlu maçı durdurdu.

Saha komiserleri ve iki takımın idarecileri ile teknik adamları futbolcuların kavgasını yatıştırmak için büyük uğraş verdiler.
Olaylar sona erdikten sonra karşılaşmanın hakemi oyunu başlattı. 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Abide-i Hürriyetspor zorlu 90 dakikadan 3 puanla ayrılarak önemli bir avantaj yakalarken Büyük Ümitlerspor ise umutlarını önümüzdeki haftalara bıraktı.

Karşılaşma sonrası Abide-i Hürriyet’te büyük sevinç yaşanırken ev sahibi Büyük Ümitlersporda ise üzüntü hakimdi. Kavun içi Beyazlı ekibin Hocası Hüseyin Usta karşılaşmanın bitiminde yaptığı açıklamada maçın orta hakemine püskürdü.
Maçın orta hakemi Direnç Tonusluoğluna müsabaka boyunca çok kötü maç yönettiğini öne süren Usta “Müsabaka boyunca çok kötü kararlar verdi. 
Rakibimiz haklı bir galibiyeti vardır, tebrik ediyorum, buna gölge düşürmek için söylemiyorum ama çok dikkatli olmak lazım. Hem üstlerde hem altlarda insanlar büyük emek sarf ediyorlar. Doğru işler yapmak lazım. Bir takımın şampiyon olması kahramanlık değildir, Biz adam gibi bir iş yapıyoruz ve yaptığımız her işin arkasında durabilecek hem yüreğimiz, hem cesaretimiz var, yeter ki işler doğru olsun. Türk futbolunun ilerlemesi ve gelişmesi için söylüyorum, kendime bir çıkar sağlamak için söylemiyorum. Kim iyiyse o kazanacak, yan etkiler olmayacak bu işin maçın orta hakemi rakip takımla sanki 40 yıllık arkadaş gibi futbolcuların tüm isimlerini biliyor . tüm tercih haklarını onlara kullanıyor tabii buda kendilerine yakın bir hakem olduğunu gösteriyor.” dedi.
Kendi sahamızda çok önemli 3 puan kaybettiklerini belirten Hüseyin Usta “Çarşamba günü Ligin 2. Si Şehreminispor maçından puan ve puanlarla dönerek lig 2. Ligi için iddiamızı sürdürmek istiyoruz ” şeklinde konuştu.

HABER-FOTOĞRAF EROL EFTEKİN 

Yorumlar