YİNE DÖRTLÜ FİNAL .. YİNE KADIKÖYSPOR..


YİNE DÖRTLÜ FİNAL .. YİNE KADIKÖYSPOR..
U17 Türkiye Şampiyonası finalleri bu hafta sonu Finalist takımlar olan Amed Sportif Faaliyetler (Diyarbakır), Bağlarbaşıspor (İstanbul), Kadıköyspor (Samsun) ve Muratpaşa Belediyespor’un (Antalya) katılacağı U17 Türkiye Şampiyonası kura çekimi 28 Nisan 2016 tarihinde Adana’da yapılacak. Kura çekimi sonrası oluşacak eşleşme ile 29 Nisan 2016 tarihinde yarı final, 30 Nisan 2016 tarihinde final müsabakaları oynanacak.

U15 Türkiye şampiyonası finallerinde son dört takım arasına kalmayı başaran Kadıköyspor (Samsun), final müsabakasında Akdeniz Belediyespor (Mersin) karşı karşıya gelmiş ve 0-0 beraberlikle biten maç sonrasında penaltı atışlarını 3-1 lik skorla kaybederek. Turnuvayı 2. olarak tamamlamıştı.  

75 ilden 124 takımın katılımı ile 31 Mart 2016 tarihinde başlayan Türkiye Şampiyonasında oynanan birinci ve ikinci kademe müsabakaları sonunda 4 takım finale katılma hakkı kazandı. Bunlardan bir tanesi Yine, Yeniden Kadıköyspor.
Samsun temsilcisi, Adana'da bu sefer şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Dün Samsun'dan  yola çıkan takım kafilesi, bugün sabah saatlerinde kamp yapacakları Royal Park Luxury Hotel'e ulaştı. Akşam yapılacak kura çekimi sonrasında kısa bir antrenman yapacak olan Kadıköyspor, maç saatini beklemeye başlayacak.

Yorumlar