Uğurluel, ‘’Sarayönü’nün şampiyonluğu’’Ereğlispor’un Önünü Açar


Uğurluel, ‘’Sarayönü’nün şampiyonluğu’’Ereğlispor’un Önünü Açar
Bölgesel Amatör Lig (Bal) Liği 5. Grupta mücadelesini başarıyla tamamlayan ve umudunu Sarayönü’nün şampiyon olmasına bağlayan, KonyaTemsilcisi Ereğlispor sonrasında ise umudunu oynayacağı Selçuklu maçına bırakan Ereğlispor ümidini koruyor.

Konya’nın mütavazi temsilcisi Ereğlispor, başarılı Teknik direktör Mehmet Uğurluel göreve geldikten sonra aldığı galibiyetlerle takıma verdiği olumlu kolej havasıyla futbol severleri stadyuma çekerek, Ereğlispor da güzel günlerin yaşanmasına neden oldu.



Ereğlispor’un başına gelmesiyle yeşil beyazlıların başarılı bir çıkış sağlamasıyla adından söz ettiren tecrübeli kurt teknik adam Uğurluel, Ereğli’de futbolseverler tarafından düzgün kişiliğiyle takdir görürken Kurt hoca, Ereğlispor için önem arz eden maç için çağrıda bulundu. Kütahya da oynanacak olan ve Ereğlispor’un ligde kalması açısından büyük önem taşıyan maç önümüzdeki Cumartesi günü saat ; 15.00 Sarayönüspor ile İst. Halide Edip Adıvarspor arasında şampiyonluk maçı yapılacaktır.
Bu önemli maçta Sarayönüspor’a destek verilmesi gerektiğini belirtti. Sarayönüspor’un şampiyon olması Ereğlispor’unLiğde kalması açısından öncelikle bu maça bağlı olduğunu söyledi.
Usta hoca Sarayönün şampiyon olması sonucu Ereğlispor’un Konya Selçuklu ile maç yapma hakkına sahip olacağını belirtirken, daha sonra ise Selçukluspor’u yenmesiyle ligde kalma hakkını elde edecektir dedi.
O zaman, Haydi Ereğli halkı ve futbol severler Önce Sarayönüspor’uKütahyada ki bu önemli maçta destek olalım Sarayönü şampiyon olsun, Sonrasın da ise bu güzel sonuç, Ereğliye yarasın dilekleriyle.
Bu önemli virajda Önce Sarayönü diyelim daha sonra Sarayönünün şampiyon olmasıyla Ereğlispor’un önü açılsın ligde kalma yolunda diyoruz.
Mehmet Uğurluel ve ekibine sahip çıkarak, Takımına sahip çıkarak Ereğlispor’u yalnız bırakma Ereğli bu zorlu günlerde takımının yanında ol Ereğlispor taraftarı güzel günlere doğru birlikte olalım.

Kaynak : yeniereğli

Yorumlar