Şampiyonun adı Akçakocaspor


Şampiyonun adı Akçakocaspor.
U14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA DÜZCE'Yİ AKÇAKOCASPOR TEMSİL EDECEK.
Düzce U14 şampiyonu Akçakocaspor oldu. Düzce amatör futbolda U14 liginde play off ligini aynı puanda bitiren Düzce Belediyespor ve Akçakocaspor takımları şampiyonluk maçında Nurettin Zafer stadında karşı karşıya geldi. 

Düzce Belediyespor maçın 32. Dakikasında Furkan ile 1-0 öne geçti. 
Akçakocaspor 48-54 ve 64. Dakikalarda Ahmet’in attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazandı ve Düzce ilini Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı. 
KUPA TÖRENİ 
Maç sonrasında şampiyon Akçakocaspor kupa ve madalyasını Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Gökhan Karadağ ve TFF İl temsilci yardımcısı Bora Bilal Baykurt’un elinden aldı. 

NORMAL SEZONDA 
U14 Düzce U14 liginde 2015-2016 futbol sezonunda Akçakocaspor, Düzce Belediyespor, Düzce 1907, Çiftlik Gençlikspor, Elmacıkspor, Düzce Ayyıldızspor, Sis Yalıtım Kuzey Yıldızıspor ve Gölyakaspor takımları mücadele etti.   

PLAY OFF GRUBUNA KALANLAR 
Tek devreli lig usulüne göre Nurettin Zafer stadında oynanan maçların ardından ilk 4 sırayı alan Akçakocaspor, Düzce Belediyespor ve Elmacıkspor takımları play off grubunda mücadele etti. Çift devreli lig usulüne göre oynanan maçlar sonrasında Akçakocaspor ve Düzce Belediyespor takımları ligi 11 puanla bitirdi. 2 takımın yaptığı maçlarda 1-1 ve 0-0’lık sonuçlar alındı. Puanların eşit olması nedeniyle 2 takım baraj maçı oynamak zorunda kaldı. 

Düzce Belediyespor 1 - 3 Akçakocaspor

Kaynak : düzce damla gazetesi

Yorumlar