Kilis'de, Bombalar Altında Final.


Kilis'de, Bombalar Altında Final.
Günlerdir Suriye'den sınır ötesi füzelerle ateş altında kalan Kilis, bugün Bölgesel Amatör ligde ilini temsil edecek takımı belirlemek için play out müsabakasına sahne oldu.
Kilis'in Bölgesel Amatör Ligden gelen temsilcisi Kilis Belediye Spor ile 1. Amatör ligi şampiyon olarak bitiren Kifado Gençlik, Kilis 7 Aralık Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya son günlerde Kilis'in içinde bulunduğu saldırılar damgasını vurdu. Normal zamanlarda bu tür bir müsabakada tribünlerin dolu olacağının altını çizen yöneticiler, bugün oynanan karşlaşmada tribünlerde iki takım yöneticilerinden bile toplam 20 kişinin olduğunu söyledi. Bir yönetici halk sokağa çıkmaya korkuyor, maça neden gelsin dedi.
Müsabaka da daha tecrübeli olan Kilis Belediye Spor etkili bir oyun sergilerken sahadan da 12-1 lik net galibiyetle ayrılmayı başardı.
Kilis Belediyespor, 30 ve 45. dakikada Ali Kurt, 49. dakika da Fatih Demircan'ın golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda da etkili futbolunu devam ettiren Kilis Belediyespor adeta gol oldu yağdı. Bu tarıda rakip filelere 9 gol daha gönderen Kilis Belediye spor sahadan 12-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Kilis Belediyenin golleri Ali Kurt (3), Kone (3), Aydın İnanç (2), Uğur Gezer (1), Ahmet Yiğitel(1), Fatih Demircan (1),  Bilal Örtün (1) den gelirken, Kifado Gençlik'in tek hgolü 71. dakikada Osman Kulakoğlu'ndan geldi.
Kilis Belediyespor : 12 - Kifado Gençlik : 1

Yorumlar