Gülsuyu'nda, "İstanbul Esnaf"ının Hali Kötü.


Gülsuyu'nda, "İstanbul Esnaf"ının Hali Kötü.
İstanbul U19 2. lig 24. grupta şampiyonluk parolası ile yola çıkan Gülsuyu, bu sezon istediği sonuçları bir tülü almayı başaramayan İstanbul Esnaf Spor'u Maltepe Başıbüyük Stadı'nda konuk etti.
GÜLSUYU : 5 - İSTANBUL ESNAFSPOR : 0
Müsabakanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. İstanbul Esnaf iki kere golle yüzyüze geldi ama bu pozisyonları cömertçe harcadı. Gülsuyu'da çok cömertti ilk yarı boyunca sayısız gol pozisyonunu olumsuz değerlendirerek, ilk yarı skoruna katkı yapmayı başardı.
İlk yarı golsüz bitmesine karşılık, iki takımında açık bir futbol sergilemesi müsabakanın golsüz kapanmayacağının işareti oldu. Nitekim ikinci yarıda Gülsuyu ilk yarıdaki gibi cömert davranmadı İstanbul esnaf takımına karşı. İkinci yarıya 52. dakika da Cem Yüce'nin golü ile perdeyi açan Gülsuyu, bu dakikadan sonra rakip kaleyi adeta bombardımana tuttu. Hemen ardından 61. dakika da Hazar farkı ikiye çıkarttı. Bu gol aynı zamanda Esnaf Spor'un gardını düşüren gol oldu. 68. dakika da Mehmet Ali, 78. dakika da tekrar hazar ve 82. dakika da tekrar Mehmet Ali günün gol ayakları olurken Gülsuyu geride kalan 7 müsabakadan tamamında galip gelerek ilk yarıyı 21 puanla tamamlamayı başardı. Önümüzdeki hafta ligin 2. yarısı başlayacak ve şampiyonluk için geri sayımda başlamış olacak.

Yorumlar