Finalin Adı Yine Kadıköy (VİDEO HABER)


Finalin Adı Yine Kadıköy (VİDEO HABER)
Geçtiğimiz hafta Konya'da gerçekleşen U15 Türkiye Şampiyonasının finalisti olmayı başaran Samsun temsilcisi Kadıköy Spor U17 Yaş Türkiye şampiyonası finaline de adını yazdırmayı başardı.

İstanbul temsilcisi Bağlarbaşı Spor ile nefesleri kesen bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada golsüz sona eren ilk yarı sonrasında, ikinci yarısına 4 gol sığdı.

Bağlarbaşı son saniye de 
İkinci yarıda iki duran top organizasyonunda kalesinde iki gol gören Bağlarbaşı, gollerin şokunu uzun süre atlatamadı. Oyunu orta sahada tutamaya çalışan Kadıköy bunda da başarılı olmayı uzun süre başardı. Ancak Bağlarbaşı maçı bırakma niyetinde değildi. Onur'un golü farkı 1'e indirdi. Maçta artık son dakika oynanoıyordu. Kullanılan serbest atışta hakem 4 dakika uzatma gösterdi. Ancak bu serbest vuruş aynı zaman da Bağlarbaşının maça ortak olduğununda göstergesi oldu ve uzatma dakikalarının ilk saniyelerinde Bağlarbaşı 2-2 eşitliği sağlamayı başardı.

Furkan Penaltılara damgasını vurdu.
Penaltı atışlarına Kadıköy kalecisi Furkan damgasını vurgu, üst üste yaptığı kurtarılşarşa final için önemnli bir katkı sağlayan Furkan YArdım, son penaltı atışında da topun başına geçerek Kadıköy'e final vizesini aldı. 
Penaltı atışları sonunda Kadılöy 6-5 lik sonuçla bu sezon ikinci kez adını finallere yazdırdı. Yarın oynanacak final müsabakasında KAdıköyspor, golsüz beraberlikle sonuçlanan Amedspor, Muratpaşa müsabakasında penaltılar sonunda finale kalan Muratpaşa ile karşılaşacak. Bağlarbaşı ise Amedspor ile 3. lük maçına çıkacak.

Yorumlar