Üsküdar Anadolu 1908'de, Mustafa Dereci yeniden başkan


Üsküdar Anadolu 1908'de, Mustafa Dereci yeniden başkan
Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden olan Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübünün olağan Genel Kurulu Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde yapıldı.
1908 yılında Burhan Felek ve arkadaşları tarafından kurulan kulübün Olağan Genel kurulu sonunda, mevcut başkan Mustafa Dereci yeniden başkanlığa seçildi.



Kulüp üyesi 185 delegenin katıldığı genel kurula Mahmut Ekşi Divan Başkanlığı yaptı. Faaliyet, Mali ve Denetim raporların okunarak ibra edilmesinin ardından, seçime gidildi.
Mustafa Dereci ile eski başkanlardan Tekin Yolaç'ın listesi seçime girdi. Ancak Divan Başkanı Mahmut Ekşi, taraflara uzlaşmaları ve tek liste ile seçime gidilmesi yönünde bir teklifte bulundu. Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübünün delegelerinin de uzlaşamadan yana görüş belirtmeleri ve sadece 5 kişinin uzlaşmaya karşı çıkması üzerine Tekin Yolaç adaylıktan çekildiğini açıkladı. Mustafa Dereci, bunun üzerine Tekin Yolaç'ın listesinde olan kişilerden kendi listesine ekleyerek, ortak bir liste yapıldı. Bu listenin delegeler tarafından kabul edilmesiyle Mustafa Dereci yeniden başkanlığa seçilmiş oldu.


Stad ve lokal konusunda çalışmalarına hız vereceklerini söyleyen Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü başkanı Mustafa Dereci ''Bugüne kadar çok şeyler yapamadık ama kulübün durumu eskisinden çok daha iyi durumda. İstanbul 1.Amatör Ligindeyiz. Üsküdar Anadolu yeniden eski günlerine dönebilir. O güç Üsküdar'da var'' dedi. Tesis projesine önem verdiklerini söyleyen Dereci ''Üsküdar Anadolu Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri. Bu güne kadar bir tesisimiz olmadı. Stat projelerini bir türlü hayata geçiremedik. Ancak, Üsküdar Belediyesinin de desteği ile bu tesisi Üsküdar Anadolu'ya kazandıracağız. Lokalimiz de burada olacak'' dedi.


Yorumlar