TÜFAD’tan örnek proje


TÜFAD’tan örnek proje
Çocuklara karşı sorumluluklarımız var’ TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, yönetim olarak yaptıkları projeleri bilgilendirmek amaçlı bir toplantı düzenledi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)  çocukları sporla buluşturacak önemli bir projeye imza atacak. TÜFAD Başkanı İsmet Karababa, topluma duydukları sorumlulukla gençleri sahalara çekmek istediklerini ifade ederken, özellikle futbol okulu girişimiyle çok önemli bir projeye imza atmaya hazırlandıklarını vurguladı.


HEDEF BİN ÇOCUK
“Geleceğin yıldızlarını topluma buluşturacağız” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Karababa, “Futbolun kalitesinin düştüğü dönemde çocuklarımızı spor sahalarına çekebilme adına düşüncelerimiz çerçevesinde bu projeyi geliştirdik. Hedefimiz bin çocuğa ulaşmak. Bu projeye ilçeleri de dâhil ettik ve hedefimizi büyüttük. Kulüpler, hem ilçelerde hem de merkezlerde futbolcu kaynağı bulmakta zorlanıyorlar. Biz de antrenörler olarak burayı da zenginleştirmek ve katkı vermek amacıyla çalışmalar yapıyoruz” dedi.


Başkan Karababa, sosyal sorumluluk çerçevesinde farklılaşmak adına çalışmaların yapılmasını gerektiğini düşündüklerini belirtti. Öte yandan TÜFAD yönetimi, üyeleri için bazı firmalarla anlaşmaya vardı. Anlaşmaya varılan firma ve markalardan TÜFAD üyeleri önemli indirimler kullanabilecek. Karababa, konuşmasının sonlarında başta Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan olmak üzere, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’e teşekkür etti. Karababa, bununla birlikte Anıt Hastanesi’ne, Köseoğlu Mobilya’ya, Kolat Pazarlama’ya, Dedeman Spa Spor Center’a, Ekrem Coşkun Döner’e, Gülbahçe Restoran’a, Uluşanlar’a, Yeşil Beyaz Kitabevi’ne, Balbadem Pastanesi’ne, Necati Hediyelik’e, Yıldız Köşkü’ne, Yeşil Vadi Düğün Salonu’na, Şahin Deri’ye, Güven Kitabevi’ne, Çomaklar Ticaret’e, Başoğlu Ticaret’e, Uluşanlar Züccaciye’ye ve Gürler Ceyiz’e teşekkür etti.


Yorumlar