Şirintepe U19, 2'de 2 Yaptı.


Şirintepe U19, 2'de 2 Yaptı.
Şirintepe Spor Genç Takım 5 Attı
Geçen hafta kendi evinizde oynadığı ve sahadan 4-3 galip ayrılarak sezona 3 puanla bşlamayo başaran Kağıthane temsilcisi Şirintepe Spor,  sezonun ikinci maçında deplasmanda Bayrampaşa Stadında Rakibi Muratpaşa Spor ile karşı karşıya geldi.

Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun sergileyen Şirintepe'li gençler maçın ilk 30 dakikasında faydalanamadığını birbirinden net pek çok pozisyon ile oyunda hakimiyet kurdu.

İlk 45 dakikayı orta sahanın dinamosu Kaan'ın ve U16 takımımızda yıldızı parlayan Ömer ÖĞÜTÇÜ nün golleri ile 0-2 önde kapattı.



Maçın ikinci yarısına etkili bir oyunla başlayan Muratpaşa bulduğu penaltı pozisyonunu gole çevirdi ve skoru 1-2'e getirdi..

Golün ardından yine etkili ataklarını sürdüren Şirinbtepe bu hafta ilk 11 de kendisine yer bulan ve güzel bir oyun sergileyen Hamit YEŞİLÇEÇEN in gelen topa ceza sahasının dışından mükemmel vuruşu ile topu tekrar filelerle buluşturdu ve skoru 1-3 yaptı.

Maçın ilerleyen dakikalarında ise günün etkili isimleri Ferhat ve Hüseyin'in şık golleri geldi ve maçın sonucu skorborda 2-5 yansıdı.

Maçın uzatma dakikalarında ise Şirintepe orta saha oyuncusu Mevlana nın ayağından bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.

Deplasmanda 2-5 gibi net skorla galip gelen Şirintepe Genç Takımı iki maçta 6 puan toplayarak sezona iddialı girdiğini göstermiş oldu.

Yorumlar