Kartal Bulvar, Umutlarını Son İki Haftaya Taşıdı.


Kartal Bulvar, Umutlarını Son İki Haftaya Taşıdı.
IRMAKSPOR : 0 - KARTAL BULVAR : 1
İstanbul Süper amatör Lig Klasman A grubunda Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadele eden Kartal Bulvar spor. grupta bir türlü istediği sonuçları alamayan Irmak Spor ile Çayırbaşı Stadında karşılaştı.




Grubunda hiç bir iddiası olmayan Irmak Spor karşılaşmaya stressiz bir şekilde başladı. Irmak Spor için ise bu müsabaka tamam ya da devam niteliği taşımaktaydı. İlk yarı her iki takımda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince golsüz eşitlikle kapandı.


İkinci yarının hemen başında Kartal Bulvar günün başarılı ismi Murat ile 1-0 öne geçti. Müsabaka bu sonuçla da noktalandı. 88. dakika da Irmak Spor'dan Cengiz 2. sarı karttan kırmızı görünce önümüzdeki hafta oynanacak Erok spor maçında arkadaşlarını yalnız bırakmış oldu.
Kartal Bulvar maç sonunda puanını 8'e çıkarırken lider Çeliktepe ile arasındaki 3 puan farkı korumuş oldu. Irmak ise bir klasman grubu maçından daha puansız ayrıldı.


STAD : Çayırbaşı
HAKEMLER : Atakan Kuzik, Ahmet Kayhan, Yasin Turna
IRMAKSPOR : Cem, Murat, Soner "Zafer", Serdar, İsmet, Cengiz, Oğuzhan, Kaan "Muhammed", Muhammet, Hasan "Tayfun", Ekrem"
K.BULVAR: Osman, Ceyhun, Fatih, Osman Adıgüzel, Serkan, Alp, Erdem "Yıldıray", Murat, Aykut "Timuçin", Fuat "Ömer", Ekrem


6. Hafta Klasman grubu müsabakaları
K.BULVARSPOR - AVCILAR BELEDİYE
EROKSPOR - IRMAKSPOR
ÇELİKTEPE - ATAŞEHİR ÇAMOLUK
KÜÇÜKKÖY - GALATA

7. (SON) Hafta Klasman grubu müsabakaları
AVCILAR BELEDİYE - EROKSPOR
ATAŞEHİR ÇAMOLUK - KÜÇÜKKÖY
IRMAKSPOR - ÇELİKTEPE

GALATA - K.BULVARSPOR



Yorumlar