Harmantepe Spor Kulübü Mahallenin İleri Gelenlerini Ziyaret Etti.


Harmantepe Spor Kulübü Mahallenin İleri Gelenlerini Ziyaret Etti.
Kağıthane ilçesinin spor kulüplerinden Harmantepe Spor Kulübü yönetimi dün mahallenin ileri gelenlerini ziyaret etti.



Dün (29 Mart Çarşamba) öğleden sonra bir araya gelen Harmatepe Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri Başkan Nihat Yıldız, Başkan Yardımcısı Cem Ayyıldız, Genel Sekreter Nahit Atilla ilk olarak Harmantepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılıç'ı makamında ziyaret ettiler. Burada Harmantepe Spor Kulübünün çalışmaları konusunda bilgi veren yönetim Kurulu Üyeleri, kulüp olarak hedeflerini ve projelerini de Muhtar Hüseyin Kılıç ile paylaştılar. Harmantepe Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kılıç " Harmantepe Spor Kulübü 1967 yılında kurulmuş köklü bir kulüp, mahallemizde yaptığı çalışmalarda hepimizin takdirini topluyor. Bir Spor kulübü olmanın ötesinde işlev yürütüyor. Bizimde üzerimize düşen kulübümüzün yolunu açarak ona destek olmak." dedi. 


Harmantepe Camii Derneği'ne Ziyaret
Harmantepe mahallesinin en kapsamlı derneklerinden bir olan HArmantepe Camii yaptırma ve geliştirme Derneği'ni de ziyaret eden Harmantepe Spor yöneticileri, burada Yakup yıldız ile sohbet ederek, kulübün çalışmalarını anlattılar. Yakup Yıldız "Kulübün çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bizde elimizden gelen desteği kulübümüze sunacağız. Bizm mahallemizin çocuklarının buluştuğu en önemli adreslerden biri Harmantepe Spor Kulübü." dedi.


Daha sonra bazı esnafları da ziyaret eden yöneticiler adına Nihat Yıldız "Bu bir başlangıç oldu. Aslında esnaf ziyaretlerimiz bugünün gündeminde yoktu. Ancak, mahalle esnafından bu sezon yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen dostlarımızı kısa bir süre ziyaret ettik. Harmantepe Spor Kulübü tüm mahallenin bir oluşumu, burada her evden birileri bir şekilde hayatının bir dönemini geçirmiştir. Biz de bu büyük ailemizi bir araya getirmeye ve buaileyi bir arada tutmaya çalışıyoruz." dedi.






Yorumlar